Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

саморестартиране постоянно Lenovo s860
#1

Имам проблем с телефона. Моментен ще съм много благодарна ако някой има решение на проблема и го сподели час по скоро. Към пет часа тръгнах да пращам снимка през скайп. И телефона бъгна и друг път го е правил но бързо се оправя. Но този път заби яко. И го изключих и повече не щя да се включи. Включва се до положение на което пише Lenovo power by android  и нищо повече нито зарежда нито нищо. Когато опитам да го изключа просто загасва за миг извибрирва и пак светва до същото положение. Опитах да го изключа натискайки и задържайки всички копчета и изключва и спира да свети но когато отново го включа пак достига до това положение. Опитах да го заредя идентификатора с лампичката горе засича че зарежда но по никакъв друг начин не реагира.Моля ако наистина ако някой знае какво да го справя да сподели.
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Пробвай да извадиш батерията за малко.

hTC Desire 510
Цитирай
#3

Батерията не се вади, самия телефон не се отваря.
Цитирай
#4

Опитайте да влезнете в рекавъри-усилване + и пуск бутон.От там избирате и 2та вида WIPE,след това рестарт и телефона би трябвало да стартира ,но с всичко изтрито.Ако не се получи-флаш през PC.
Не сте споменали каква е версията на телефона,има ли къстъм рекавъри,версия на фирмуера преди да се случи проблема.
Цитирай
#5

Сега натискаш трите бутончета едновременно за звуците и бутона за включване на телефона и чакаш малко трябва да стане

Ако ли не теглиш си ром от needrom.com и си го префлашфаш но не знам ще се оправиш ли малко е сложно ако не разбираш леновото коя версия е китайска или европейска
Цитирай
#6

Как да го накарам да се включи преди да го префлашна. При опит за флаш излезе черен екран и после нищо. Не иска да се включи, не показва нивото на батерията при включване с USB-то. И като дан наново преинстал пак няма никакъв отзив. Какво може да му е станало и поправимо ли е въобще. Телефона е евро версията с 2гб рам. преди да се получи проблема беше с ROW S209 i modem v101. Ако някой може да помогне как да го подкарам наново ще съм мн благодарен. Мерси
Цитирай
#7

Благодаря на всички които дадоха съвет. Когато опитах да вляза в рекавърите той просто загасваше нищо повече не излизаше. Като го влючех към компютара не реагираше изобщо. Нито телефона нито компютара. Но както и да е в край на сметна отиде на техник. Казах че било софтуерен бъг. И сега нищо му няма.
Цитирай
#8

след като сложих тел-а да се зарежда влезна в рестарт лууп само се рестартира

мога да отворя рековъри менюто но преди да пробвам това искам да направя бекъп

някой знае ли как ?
Цитирай
#9

Трябва да се инсталира къстъм рекавъри-през компютър,и през OTG могат да се прехвърлят данните на флашка.
Цитирай
#10

Бях пуснала това запитване преди много време, и тогава не се справих с него и отиде на техник. Няколко месеца по късно,горе долу  декември месец, направи абсолютно същия номер. И отново отиде на техник. Като цяло много обича да го прави това. Сега чакам да го направи отнов. Поуката за мен от цялата работа, е че трябва да съхранявам снимки и други файлове не само на телефона. 
Въпроса ми е, само на моя телефон ли се случва това или е бъг като цяло в серията?
Иначе съм изключително доволна от телефона, не забива, батерията издържа по доста време...
Цитирай
#11

От какво казаха, че се случва това? какво направиха за да отстранят проблема? И моя е в това състояние, но започна да ги прави тези номера след смяна на екрана. тогава само дисплея забиваше, а сега целия.
Цитирай
#12

Включвам се и аз към бройката със забилия телефон, но при мен го направи само веднъж. Мисля, че съм с кастъм рекавъри, пробвах комбинация от копчета и стигна до едно положение в което ми написа да натисна Волуме+ и се рестартира. От това не го е правил, но несъм сигурен че няма да го нарпави пак. От какво се получи това, някой знае ли?
Цитирай
#13

Нека и аз да се включа в бройката с този номер.Така когато ми го направи този номер за първи път го дадох в Технополис понеже беше гарнционен и след 10 дни ми го върнаха оправен уж било батерията и вървеше добре,но един ден реших да тегля клипчета от тубата и когато заби и неможеше да тръгне влязох в рековъри меню и там на систем клиин ми даде грешка и започна сам да се рестартирва и дори неможеше да се изклчи и след като за съжаление гаранцията беше изтекла реших сам да се заема с отварянето което е много лесно (има клипове как става) разглобих го и махнах батерията  така стоя един ден и после пак я сложих и същата работа и сега стои така разглобен и се чудя какво да го правя.Не слагам къстъм ромове и какви ли не други глупости абсолютен сток купуван от Технополис с 2гб рам европейски.И понеже нямам време да се занимавам с префлашване ще го дам в някой сервиз.За съжаление поради тази причина ме изгубиха като клиент и сега пак съм на китайска марка и да видим тя как ще е Хуавей.Според мен причината за това забиване е слабият хардуер и ако се натовари повече телефона изпада в кома.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)