Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Проблем с таблет ACER ICONIA B1-760HD
#1

Здравейте! Имам един голям проблем с този таблет. Купих си го до тук всичко е шест.

Реших да си го рутна понеже е за синът ми, до тук супер само, че се прецака нещо системата след руут. Седи си на логото( не е сефте както се казва)
Разбрах, че имали руут чекър в ркъварито с което ти пада гаранцията. 
До тук всичко шест гаранцията я прежалвам щом искам администраторски достъп.
И тук вече идва големият проблем няма официален ром за този модел на сайта (най-вероятно точно заради рута понеже ако го флашна те няма как да разберат за рута или поне аз си мисля че е причината да не качват официалният андроид ром). В нета няма никъде нищо за тези таблети, сега се оказвам в ситуация да го пратя на сервиза за да ми го флашват всеки път когато го прецакам и да ме друсат една камара пари.   

Проблем с гаранцията също нямам държа да си имам администраторски права но без официален ром този таблет ще ми излезе златен. Съгласен съм с гаранционната им политика но да си я реализират като всички други големи компании, а сега излиза, че станах ипфон потрбител на таблет с Андроид.  Bu

Пиша това за да предупредя и потребителите каква политика са предприели тази марка така, че внимавайте какво купувате.
Аз вече съжалявам, че го купих дълбоко съжалявам! Има къде къде по добри предложение за моите нужди но уви човек се учи докато е жив най-много се дразня когато някой ми слага ограничения, понеже рома е на Гугле не на acer най-вероятно ще имаме доста караници с тях по тази точка с не пускането на официалният ром на сайта им.
Ако някой има официален ром на гугал за този апарат или съвет ще му бъда благодарен да го сподели.

Послепис:

Говорих и с официалния сервиз и там греда, никой нищо не знае и си прехвалят топката. Бил интересен казус! Срамна работа.

Послепис
Продадох го! Ураааа!  Не беше лош таблет обаче на тези политиката е абсурдна.
Даже си мисля, че имат някаква защита на системата, защото след рута нямаше проблем проблема стана когато с link2sd започнах да трия ненужните приложения в системната директория. Така, че внимавайте!

Послепис: 
Чакайте да ви кажа какво стана после с тази вече много противна за мен компания. Качиха ром в сайта им след много разправии явно не съм бил само аз. И а познайте дали може да се флашва този ром който качиха, оказа се че е повреден само и само да не може потребителя да си го флашва, а да може да мине през сервиз и да му пада гаранцията. Смятайте сами за какво става въпрос такава компания заклевам се не бях виждал! Пиша това за да знаят потребителите какво ги чака.

|Alcatel idol 2|
Цитирай
Зарядни и кабели usb-c
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)