Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 3 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Батерия - използване и оптимизация

мнение 401 от dobs7z

Дай снимка с 5+ часа батерия с едно зареждане, както редовно пускам тук такива и тогава мога да те взема за поне малко разбиращ от оптимизация.

Още повече, копирайки статии, без да сложиш под тях линк от къде си ги взел. Неумението ти да копираш те издава.
Цитирай

мнение 402 от vanko929

Какво общо има чистенето на файловете с батерията ? @batekrasi би ли споделил снимки да видим резултата ти как си изразходил само 60 % с непрекъснато човъркане ,игри ,разговори и друго за два дена ? Аз ако го човъркам постоянно то повече от 4 часа екран не прави.
Цитирай

мнение 403 от dobs7z

Говорим като цяло за оптимизацията и как се държат чистачките към батерията, нали се цели това в тази тема.
Цитирай

мнение 404 от buci59

(06 Feb 2017, 22:52:25)dobs7z написа: ..... особено на копировачи, които представят чуждият труд като свой. Такива отрано трябва да се разкриват.

Добре какво значение има копирал или не,човека го е намерил и решил,че ще е полезно да го сподели с нас за да е полезно както на мен например.Пука ми дали е нечие мнение или е копирано,важното да ми е полезно.Някой хора в края на зимата остават съвсем без работа,та спамят на воля.
Samsung Galaxy S III Mini >>>> Huawei P8 Lite - Android 6.0 - B603
------------------------------------------------------------------------------
ПОБЕЖДАВАТ САМО ОНЕЗИ,КОИТО ВЯРВАТ,ЧЕ МОГАТ ДА ПОБЕДЯТ!
Цитирай

мнение 405 от misi777

Здравейте, включвам се тук за да Ви Благодаря за съветите, които давате. От миналата седмица съм телефончето huawei p8 lite. Още на първия ден от използването му изпаднах в див ужас и бях готова да се разправям с търговеца заради слабата батерия. Поразрових се в мрежата и така Ви намерих. Трябва да си призная, че благодарение на адекватните съвети тук днес телефона е 6+. От зареждането до 100 % от вчера в 15 ч, вечерта батерията е паднала с 2%, а днес почти обяд си е на 81 %, при условие, че съм закачена за Wi Fi цял ден и честичко използвам Вайбър. Изключването на всичко ненужно при мен свърши страхотна работа, както и оптимизирането след използване на приложенията с прекалена консумация на заряд. 
Страхотни сте  Smile
Цитирай

мнение 406 от oxwewe

Колеги помогнете малко. Моят п8 лите (андроид 6.0 всичко сток) ,не може да изкарва по 8 9 часа на ден. Това при нормално ползаване при което старият ми алкател беше на 40%. В началото нямаше проблеми ,но сега е много зле. Какво да правя да му слагам ли къстъм рома или да преинсталирам този ? Нямам антивирусни и тем подобни шитни.
Xperia Neo
Цитирай

мнение 407 от gero802

(10 Feb 2017, 12:19:45)misi777 написа: Здравейте, включвам се тук за да Ви Благодаря за съветите, които давате. От миналата седмица съм телефончето huawei p8 lite. Още на първия ден от използването му изпаднах в див ужас и бях готова да се разправям с търговеца заради слабата батерия. Поразрових се в мрежата и така Ви намерих. Трябва да си призная, че благодарение на адекватните съвети тук днес телефона е 6+. От зареждането до 100 % от вчера в 15 ч, вечерта батерията е паднала с 2%, а днес почти обяд си е на 81 %, при условие, че съм закачена за Wi Fi цял ден и честичко използвам Вайбър. Изключването на всичко ненужно при мен свърши страхотна работа, както и оптимизирането след използване на приложенията с прекалена консумация на заряд. 
Страхотни сте  Smile

Защо не напишеш какво точно си оптимизирала и след това има ли проблем с получаването на известия от месенджър и вайбър например.  Smile
Благодаря предварително
Цитирай

мнение 408 от vanko929

За да няма проблем с известията от месинджър ,what's app или вайбър те трябва да работят и при изключен екран + да бъдат добавени като защитени и да стартират автоматично. Ако тези неща не са изпълнени известията ще идват само когато включите даденото приложение.
Цитирай

мнение 409 от stefanvalja

(12 Feb 2017, 13:33:36)oxwewe написа: Колеги помогнете малко. Моят п8 лите (андроид 6.0 всичко сток) ,не може да изкарва по 8 9 часа на ден. Това при нормално ползаване при което старият ми алкател беше на 40%. В началото нямаше проблеми ,но сега е много зле. Какво да правя да му слагам ли къстъм рома или да преинсталирам този ? Нямам антивирусни и тем подобни шитни.

Вижте дали е включено сканирнето за WiFi за местоположение:
- Настройки/ Разширени настройки/ Достъп за местоположение - сложете го на "Използвай само GPS" ако ви трябва все пак местоположение за някои програми.
- Допълнителни настройки за местоположение - GPS ускорение (събира данни за WiFi) - спрете го.
- най-долу "меню" (трите черти) - Настройки на сканиране - Сканиране за WiFi - изключете го.

При мен така услугите за Гугъл Плей и Менаджер на профили спират да държат телефона постоянно буден и да точат батерията.
Проверете все пак преди това дали е от тях - Настройки/ Разширени настройки/ Управл. батерия/ Ниво на консумация - там ясно се вижда кое приложение събужда и дърпа ток...
Samsung Galaxy Y Duos GT-S6102 -> Huawei P8 Lite SS White - B601
Alcatel One Touch Idol 6030X -> Huawei P8 Lite DS Black - B600
Huawei Honor 4C White - B570
Цитирай

мнение 410 от HERUS

Ще добавя и Wi-Fi+. Нелоша екстра, но хаби батерия, превключвайки между Wi-Fi и мобилен интернет. Освен това:
-Което не се използва от Google пакета, може да се деактивира;
-Яркостта също е от голямо значение, най-добре за батерията е на автоматичен режим;
-Телефона да бъде в интелигентен режим Smile
Цитирай

мнение 411 от misi777

@gero802 следвах препоръките от първи пост. Аз лично не разбирам от такава техника. Първите дни бях потресена от начина, по който пада батерията и грам не държи, но след като изключих всички щуротии, които реално не използвам нещата се нормализираха. Основно ползвам вайбър, фейсбук не. Имам и други приложения за онлайн пазаруване. Телефона издържа по три дни, което направо е супер.
Цитирай

мнение 412 от beatfan

Само при мен ли след последните ъпдейти на Facebook батерията драстично почна да пада. Обикновено спокойно изкарвах по 2 дни, сега положението е страшно:

[Изображение: th-3925026800-590x1049.png]

Това е почти изключително от стендбай. Ползвам FB основно на компютър. Май ще ровя за по-стара версия. Това е след последните 2 ъпдейта.
Huawei P8 Lite
Цитирай

мнение 413 от vanko929

Снимката не се показва ... иначе аз не съм с последните ъпдейти нито на месинджър нито на фб карам с 20 версии по стара . Иначе повече от 3:30 и макс 4 часа на екран не прави и доста бързо се изразходва от излизането на emui 4.0.3 да се надяваме преди да спрът поддръжката на телефона да оправят това

Изпратено от моят ALE-L21 с помощта на Tapatalk
Цитирай

мнение 414 от freakjr

В момента FB не само батерия а и нет много дърпа.
Huawei G700 Miui V5 / Huawei P8 lite ALE-L21 / Lenovo TAB2 A7-30HC
Цитирай

мнение 415 от Gravedigger

Здравейте,от 3 часа насам и аз съм с вас.Вече и аз съм от фамилията,та да питам за туй-онуй.Изтегли се новия ъпдейт В175.Телефона го вземах с В165 и ме интересува да го инсталирам ли или да изчакам следващ ако има.Доколкото следих темата само при един колега е проблема с батерията,ама знам ли.И накрая да кажа това,с което трябваше да започна.Телефона направо ми залепна в ръката.Те за мен са го правили.Много съм доволен от избора си,прекрасен е.E,дадох му да инсталне ъпдейта,не можах да се сдържа.
Един глупак може да зададе такъв въпрос,на който и 100 мъдреци да се чудят как да отговорят.
Цитирай

мнение 416 от viktor11

(06 Oct 2017, 20:00:59)Gravedigger написа: Здравейте,от 3 часа насам и аз съм с вас.Вече и аз съм от фамилията,та да питам за туй-онуй.Изтегли се новия ъпдейт В175.Телефона го вземах с В165 и ме интересува да го инсталирам ли или да изчакам следващ ако има.Доколкото следих темата само при един колега е проблема с батерията,ама знам ли.И накрая да кажа това,с което трябваше да започна.Телефона направо ми залепна в ръката.Те за мен са го правили.Много съм доволен от избора си,прекрасен е.E,дадох му да инсталне ъпдейта,не можах да се сдържа.

Честито ,но тук се коментира Huawei P8 Lite а не  Honor 8 lite Visslar  Няма нищо лошо но просто актуализациите не са същите.
Galaxy А 7  :  Honor 8 lite
Цитирай

мнение 417 от Gravedigger

Извиняаам се,объркал съм темата.
Един глупак може да зададе такъв въпрос,на който и 100 мъдреци да се чудят как да отговорят.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD