Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Таблет отваря сам 34 приложения
#1

Здравейте,
птитежавам 10.1 инчов таблет. Проблемът ми се състои в това, че когато пусна машината, след 5-6 минути става много бавен и забива. Приложение ми изписва, че ползвам почти цялата рам памет, понеже имам отворени 34 приложения на веднъж. Със същото приложение затварям въпросните отворени 34 приложения, таблета отново работи коректно, до следващите 5-6 мин, когато всичко се повтаря. Някой приложения са видими и след изтриването им, те отново се появяват след въпросните 5 минути. Опитах с фактори ресет няколко пъти, но няма ефект.
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Пусни си опции за разработчици и там има опция за лимит на фонови процеси ,ако незнаеш как се пуска натискаш няколко пъти на версия на телефон (таблет) тя се намира най долу в настройките при повечето андроид у-ва е всичко за телефон (таблет)

xiaomi redmi note 7 pro 6/128
Цитирай
#3

koko81 според мен си мисля, че трябва да се реши проблема по друг начин, а не да се търсят някакви евентуални алтернативи с които ще ограничиш приложенията примерно до 3-4, но ще се отварят пак непрестанно.

Към автора - най-добре си метни всичко по-важно от таблета на компютър/лаптоп/флашка и му направи един hard reset, ако не си опитвал това до сега. После спри приложенията, които не ползваш от мениджър на приложенията и другия път внимавай какво записваш.
Цитирай
#4

Еми той е написал че е правил хард ресет ама няма кой да чете до край. Най добре е от менюто за разработчици да ограничи фоновите процеси както каза човека .

 Sony Ericsson experia X10I  LG OPTIMUS 3D Samsung Galaxy Note 2. Note 3. Note 5. Samsung galaxy S8+
Цитирай
#5

Четох темата преди дни и сега само я минах на първо четене за това съм пропуснал този момент.
Наскоро четох за подобен проблем (много вероятно да е в този форум) с таблет, та там извода беше, че има гадинка която се е загнездила в папката с андроида и не може да се махне с hard reset.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)