Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Питане за моделът
#1
Question 

Здравейте, трябва ми служебен телефон ( втори ) и се спрях на този модел. Бюджетът ми е до 100 лв все пак ще го ползвам само за "ало ало", намерих един с година оставаща гаранция, кодиран към мтел ( знам, че разкодирането е 45 лв ), перфектно състояние, няма драскотина. Та въпросът ми е заслужава ли си? За личен телефон ползвам htc one m8 и съм невероятно доволен от апарата. Трябва ли от минито да очаквам изненади? Също така чета, че последният му ъпдеѝт е до андроид 5.0 , или 5.1 , това така ли е ? Дават ми го абсолютно пълен комплект с документи. Кажете мнения моля ви.
Преди да ми го предложат него, аз се оглеждах за allview v1 viper, p6 , a5 easy... все с един г рам и андроид 5.0, но едно е румънски телефон, съвсем друго е хтц. Ще е като малко братче на моя си хехе. Споделете си впечатленията .

HTC 10 rose gold > Nokia 8 Blue
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Впечатление 1 : къде си го намерил за 100 лева?!
Иначе по темата : телефончето се държи доста добре, щом ще го ползваш за служебен, това означава, че няма да го кичулиш с много глупости, та тази рам ти е повече от достатъчна Smile
Цитирай
#3

Намерих го в ОЛХ. Гаранцията му е до 01.02.2017 година. Има малък лаг, но за служебен ми е перфектен. Сив металик с бяла лайсна, ама лайсната е пукната на две места. Всъщност, като сложа кейс, няма да се вижда грам. Иначе стъклото, не знам като на one m8 ли е, но няма драскотина. Води се HTC one mini 601n в ибей го изписват като M4 . За жалост, е с андроид 4.4.2 и няма повече ъпдейти. Не знам заради Мтел ли е, или Просто отдавна не се поддържа телефона.
Не е мини 2, да не се чудиш за цената. Просто раздела е общ явно, не намерих за първото мини раздел.

HTC 10 rose gold > Nokia 8 Blue
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)