Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Заключване на поднастрийки
#1

Здравейте искам да попитам някой знае ли как мога да заключа в настройки примерно само хранилище, а не целия раздел на настройки?
Цитирай
#2

А как може да заключиш настройките ??

Samsung Galaxy Note 9 Midnight Black
Цитирай
#3

С приложение става, можеш да заключиш всяко приложение и настройки, контакти, камера и т.н. с пин код, фигура, но моля ако знае само поднастройка как мога, интересува ме само хранилищетето, защото папките ми са заключени в галерия но като влезна в меню мастройки хранилище всичко излиза на яве и се губи смисала.
Цитирай
#4

С някакво външно приложение можеш заключваш другите приложения, но не можеш да заключваш отделни техни функции. В случая Настройки е приложението, което заключваш, а Хранилище е функцията. Понякога някои от опциите в Настройки са отделни приложения, но явно в случая не е така. Всъщност тези приложения за заключване не са 100% надеждни, винаги има вероятност да не сработят и да стане гаф.
  
   Изглежда вариантите са ти:
     - да заключиш Настройки с такова външно приложение и всеки път, когато ти се налага да влизаш там за нещо дребно, да ги отключваш.
     - да използваш заключването на локскрийна, като така защитиш надеждно целия телефон от любопитни очи.
 
   Но... сигурно имаш основателна причина, да не направиш някое от тези неща.

   Иначе, само като алтернативен вариант, би могъл да качиш тези важни и тайни неща например в Dropbox, като активираш вградената му функция за влизане в приложението с парола. Така няма да имаш нищо в телефона, всичко ще е в облака защитено с парола и никой освен теб няма да има достъп.

----------

Всъщност, струва ми се, че темата е за раздел Програми, затова отива там.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)