Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Бягайте на делече от тази марка!
#1

Реших да предупредя тук потенциални купувачи на таблети Acer. Бягайте на далече от тази некоректна марка!

Сега и обосновката - купих таблет Acer W1-810 с 2 години гаранция преди около гидина. След като не го използвах почти изобщо го продадох на мой приятел. Преди няколко седмици той ми каза, че от нищото таблетът е спрял да работи и нещо под дисплея се е пукнало. Носил го е в Технополис (от където е гаранцията) и са му отказали да го вземат. Аз се разрових и намерих някаква фирма Вюпойнт (ViewPoint), която се занимава с гаранционните ремонти на Acer. Преди няколко дни занесох таблета за ремонт там. Днес ми се обадиха от там и ми казаха, че няма да го оправят, защото това било механичен дефект и не се покривал от гаранцията.

Всичко хубаво, но на таблета стъклото е здраво и аз като страничен наблюдател не вярвам, че моя приятел го е счупил, защото най-малкото дисплеят трябваше да се счупи. Много по-логично ми се вижда батерията да се е подула и да е счупила вътрешната част на дисплея.

И в заключение какво излиза - купиваш си таблет Acer с гаранция, след 1 година той сам се поврежда и сега трябва да го изхвърлим в кофата. Разбира се предложиха ми и ремонт на цена 118 лв. ама той таблета не струва толкова.

Аз лично приключих с тази марка. Надявам се да предупредя и потенциални клиенти на марката да знаят предварително какво отношение ги чака с тази техника.

Samsung Galaxy S :: Android 2.3.5  >>  Samsung Galaxy S2 :: CyanogenMod 11 - Android 4.4.4 >> Huawei P10 Lite - Android 7.0 >> Samsung Galaxy S8 >> Huawei Mate 20 Pro >> Samsung Note 9
Цитирай
Зарядни и кабели usb-c
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)