Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Бъгове/Дефекти при Lg G5

(2018-10-19, 00:29:36)ge6on написа:  Ами в коментарите на този клип е предложено връщане на фабрични. На мен ми се струва обаче че е заради дефектен сензор.

Резетът искам да го изключа като вариант. Ако е сензора, защо да е само на Slow-mo-на... На снимането на Timelapse и на обикновенно видео, този проблем го няма..?  Unknw_mini Unknw_mini

LG G5
Цитирай
Dice.bg Аксесоари

Здравейте,
Имам следния проблем както телефона стои на стенд бай изведнъж няма мрежа същото може да го направи и когато говоря. Може да го прави всеки ден по няколко пъти може и да го направи на 2-3 седмици. Трябва да извадя сим картата и поставя отново или рестартирам телефона и се оправя. Някакви идеи от какво може да е?

Huawei Mate 20 Pro Blue
LG G5 Silver
Цитирай

(2018-10-19, 01:27:57)Jackyyy написа:  Резетът искам да го изключа като вариант. Ако е сензора, защо да е само на Slow-mo-на... На снимането на Timelapse и на обикновенно видео, този проблем го няма..?  Unknw_mini Unknw_mini

Щом е само на Slo-mo, още повече говори за софтуерен проблем, което значи, че ресет е възможно решение. А дали искаш или не вече си решаваш. Аз бих си пуснал един бекъп с LG backup и готово. После само ще си оправиш настройките.

1+6
9.0 Pie
Цитирай

То да го направя, ама няма къде да го запиша...в Англия съм и нямам компютър..нито SD карта имам...ще потърпя, докато си купя Smile Благодаря ти!

LG G5
Цитирай

Еее, така е кофти. Аз разчитам много на SD картата в такива случаи. Успех!

1+6
9.0 Pie
Цитирай

Здравейте,
На телефона ми се появи нотификация, все едно телефона е свързан с компютър. Каквото и да му дам няма никаква промяна. А от време на време сама се скрива, но секунди след това се появява отново.
Някой с подобен проблем и решение?


[Изображение: ce99283ec63b46507f10680211720a9b.jpg]


Цитирай

Аз пък ми отказа микрофона... Shadow дисплея пак се появи..

Xiaomi Redmi Note 5 PRO 4/64GB
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)