Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zopo ZP720+ [мнения, ревю, ромове, root]
#1

От около седмица вече съм собственик на ZOPO Flash E zp720+
Характеристики тук: https://www.coolicool.com/zopo-focus-zp7...lt-g-41330
Закупих го от същия сайт и пристигна за точно 2 седмици с безплатна доставка. Цвят черен. Намерих си купон за 3% отстъпка и ми легна на 205$.
В комплекта има слушалки и калъф тип тефтер.
Относно сглобка: Невероятна. Няма скърцане и т.н.  Много тънък и лек. Изглежда изключително добре както е на снимките. Също така изглежда доста по скъп.
Макар и 4 ядрен с 2гб рам, не ми е забивал, рестартирвал или друго. Работи плавно и много бързо. Няма никакви ядове при игрите. На Antutu изкара 39 хиляд и малко.
GPS и GLONASS изключително бързо позициониране и точно.
Камерата е на SONY и наистина е така IMX214 справя се прилично добре. На тъмно разбира се си има шум в картината но е нещо фатално. Предната камера е на OmniVision, превъзходни селфита.
Инфрареда също работи безпроблемно единствено забелязвам че на някой устройства се получава леко забавяне при изпращане на сигнала. Работи само с ZaZaRemote. С друга програма не успях да го подкарам.
Батерията си изкарва 1 ден с лекота при нон стоп включен мобилен интернет и усилено използване. Може и 2 дни да изкара при други потребители Smile. 4G си работи безпроблемно. Не забелязвам разлика в живота на батерията при 3G или 4G.
Екрана: невероятно наситени реалистични цветове. Когато пристигна телефона с Android KitKat 4.4.4 имаше вградено MiraVision. След ъпдейт до 5.1 това изчезна. Но не ми липсва особено.
Телефона поддържа жестове за смяна на страници с движение на ръката върху екрана както и SmartWake.
Поддържа и OTG както и много сензори които липсват при повечето телефони на пазара ни. Единствено няма температурен и сензор за влага. Има и HotKnot
Сензорните бутони 3 на брой светят в приятно червено. Говорителя е достатъчно силен и няма изкривявания.
Единствения проблем който забелязах беше когато пристигна с KitKat не искаше да приеме SD картата. На всеки 4-5 секунди я изхвърляше и зареждаше отново непрестанно. След ъпдейта до Lollipop 5.1 този проблем вече го няма.
В сайта на ZOPO има линк само за Андроид 5.1. След множество молби се съгласиха да ми дадат линк и за 4.4.4.
Android 5.1http://www.zopomobile.com/download/flash/flash-e/
Android 4.4.4https://onedrive.live.com/?authkey=%21AI...ion=locate
Успях да го рутна с KingROOT и при двата рома точно за 1мин.

За сега толкова, ако някой има нужда от повече инфо да пита тук и ще се постарая да отговоря.
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)