Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Вируси за p780
#26

Това докато е във fastboot ли? Ами пробвай докато е в андроид да го свържеш към компютъра, да си инсталира драйверите и тогава пробвай пак. В fastboot режима трябва да имаш един надпис "Powerkey long press can reboot phone".

Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk
Цитирай
#27

Ok

Sent from my E5603 using Tapatalk

Samsung Galaxy A8 (2018) , Android 8.0 - Oreo
Цитирай
#28

Пробвай това-1. Поставете устройството си в Safe Mode. Това предотвратява всички допълнителни приложения да се стартират, включително и всички вируси. На много устройства, когато задържите бутона за включване, се показва менюто за възможностите за изключване на устройството. Там избирате опцията за рестарт в Safe Mode. Когато рестарта завърши, в долния ляв ъгъл ще има надпис “Safe Mode”.
2. Намерете зловредното приложение. Докато сте в Safe Mode устройството работи, както обикновено. От менюто избирате Настройки. След това Приложения. Уверете се, че на екрана, който виждате, сте на раздел Изтеглени. Ако знаете кое приложение е проблемно, изберете го. Ако не знаете кое е – обърнете внимание на приложенията, които са инсталирани, и потърсете за нещо, което не сте добавяли.
3. Изтриване на приложението. След като сте намерили вредителя изберете го и в новия екран изберете Изтриване. В повечето случаи това е достатъчно за решаване на проблема.
4. Рестартиране на устройството. След като сте премахнали вируса от своето Android устройство всичко, което трябва да направите е да рестартирате.
Bu
Цитирай
#29

@dani 123 колега, човека е писал, че е връщал фабрични настройки и го е преинсталирал през рекавъри и компютър, не мисля че деинсталирането на едно приложение ще помогне в този случай. @atanas_s стана ли? Ако не, нали имаш руут, пробвай да сложиш къстъм рекавърито, което съм ти дал в sd картата и да си изтеглиш от google play-flashify, пускаш го, даваш му руут права и го флашваш, след това стартираш в рекавърито и флашваш рома отново както ти казах, като направиш първо пълен wipe - data, cache, dalvik cache, system и internal storage. Пиши после дали е станало.

Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk
Цитирай
#30

Не,не съм се занимавал сега просто не ми остава време,ще пиша като направя всичко стъпка по стъпка

Sent from my E5603 using Tapatalk

Samsung Galaxy A8 (2018) , Android 8.0 - Oreo
Цитирай
#31

Извинете ме! Пробвай с нов ром,както каза колегата Lenovo P780 room!!! Big Grin
Цитирай
#32

Здравейте колеги, благодарение на petko_kucarov вече телефона е с нов стоков S129 ром. Остана само да се вкара Google Play, пробвахме няколко .apk - та но не сработват.Някъкви идеи!?
;-)

Sent from my E5603 using Tapatalk

Samsung Galaxy A8 (2018) , Android 8.0 - Oreo
Цитирай
#33

Попринцип стоковия ром има google play и други приложения на google. С .apk няма да стане, трябва с руут и с някое приложение като Lucky Patcher, което може да намериш в google и да си инсталираш google play като стоково приложение. Другият начин е да си буутнеш къстъм рекавъри през adb and fastboot на компютъра и да инсталираш Gapps, може да се свали от тук http://opengapps.org/ но не знам кой пакет точно е за твоя телефон. Все пак можеш ли да кажеш как го преинсталира и да дадеш линк към рома, който инсталира?

Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk
Цитирай
#34

Да бе да

Sent from my E5603 using Tapatalk

Samsung Galaxy A8 (2018) , Android 8.0 - Oreo
Цитирай
#35

Здравейте.Аз съм човека,който преинсталира Леновото.Извинявам се че пиша чак сега,но имам доста работа и други ангажименти в последно време.Та значи,оказа се телефона е взет от Китай.Затова не можах да му сложа никакъв друг софтуер,освен китайски.Всъщност и другите се инсталират,но телефона не се включва след това(умира).Намерих само един ром за него,и след доста мъки го инсталирах през Flash Tool.Сега работи,но няма никакви приложения на Google.Това е,ето и рома  http://lenovo-forums.ru/Files/OS/P780/P7...130710.rar .Ако имате някакви въпроси или съвети пишете.Поздрави и лек ден.

LG G2 32GB with CloudyG2 3.3 and dorimanx 11.2
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)