Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MX4 не се събужда след изгасване на екрана
#1

Здравейте, днес реших да ъпдейтна телефона на жената, който беше с 4.2.8.2I. Видях, че на 30.08.2016 е излезела последна версия на flyme 5.1.9.0G и реших да е сложа. Инсталира се без проблемно, като след това пуснах и един ресет да изтрие всичко старо. До тук всичко ОК, но забелязах нещо странно ако оставя телефона да си загаси дисплея и след това няма пускане. Единствения вариант е с задържане на палър бутона докато се рестартира. Пробвах с нова инсталация, но пак същото заспили телефона и след това няма пускане. Пробвах и предните версии 5.1.5.0G и 4.5.7I пак същия проблем. Забелязах, че докато е включен в лаптопа ми го няма проблема. Върнах го на 4.2.8.2i и проблема изчезва. Някаква идея защо прави така и то на всички нови версии освен 4.2.8.2i
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Много странен проблем. Изобщо ли не иска да светне екрана след дори еднократно натискане на пауър бутона?
То и аз иман разни проблеми с екрана с новите версии, а с 4.2.8 2 ги нямам, но чак пък като твоя проблем никога не съм имал.
Цитирай
#3

С пауър бутона светва и се гаси ако не изчакам повече от 10 секунди. След 10-тата секунда няма светкане с бутона и остава единствено варианта с задържане до рестарт. Един вид телефона блокира понеже ако му звънна казва, че телефона на абоната е изключен. Интересното е, че ако е закачен към компютър проблема го няма. В момента си е пак с 4.2.8.2 и всичко си е наред. Не съм пробвал с китайските "А" версий, но не знам дали имат Български език, че жената си държи да е на БГ.
Цитирай
#4

Не пич ,А версиите не потдържат български.Странен проблем имаш?!Дано намериш решение.Аз съм минал през всякакви версий,но никога не съм имал подобни грижи.Успех!
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)