Оценете темата:
  • 3 гласа - средно 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Google Pixel и Pixel XL официално представени

мнение 901 от yo_asakura

Имам една молба. Може ли някой с Pixel 2 XL да изтегли приложението по долу и да ми прати скрийншот. Целта ми е да видя има ли черна лента, на по дългите екрани, че с емулаторите е малко омазано и да видя разликите.
https://play.google.com/store/apps/detai...efffactory

мнение 902 от evilcat

https://ibb.co/c9m7fG
https://ibb.co/bW7Kub

заповядай Smile
Google Pixel XL 2 

мнение 903 от yo_asakura

благодаря много

мнение 904 от yo_asakura

Днес получих email от Google с промо код за безплатен Google Home Mini понеже съм си поръчал Pixel 2 от тях. Поръчах си и home-а, не че ми трябва особено, но като е без пари не пречи Big Grin Ще го шипнат до 14 някъде, така че с Shopper отново може би ще е при мен до към 24.

мнение 905 от bse07

Честито колега!
Google home си е голяма зарибявка и човек много бързо започва да изпразва джобовете и  да се обзавежда с всякакви смарт джаджи. Но е много удобно и полезно устройство (казвам го след половин година ползване). Като се почне от "Пусни еди коя си песен", та се стигне до  "Hey Google, приглуши осветлението и пусни "Наркос" на телевизора в хола".

мнение 906 от yo_asakura

Получих Home Mini-то днес. Настроих го, но за сега ми е супер неполезно. Хубаво отговаря си на въпроси, но нямам платен събскрибшън нито към Google Play Music, нито към Spotify - това означава, че не мога да си пусна песен. Нямам смарт телевизор или хромкаст - не мога да си пусна филм или нещо подобно към голям екран. Нямам някакво специално осветление вкъщи - не мога да си контролирам светлините. Реално ми е почти непотребно. Иначе изглежда приятно. Ако имах smart home щеше да е супер, но за сега май само мога да го ползвам за bluetooth колонка - и то с нужда от контакт, което също го прави отчасти неизползваемо Big Grin Обмислям да го продам на някой, но още се чудя, защото може да пробвам поне един хромкаст да си взема да видя как е. Но като цяло май не ме зарибяват тези гласовите неща. Добре е, че мога да питам телефона си някакви работи, но пък специално устройство за това - май няма смисъл. Това ми е мнението за сега.

п.п. съжалявам, че пиша в темата за пиксел, но тук стана въпрос за това, а и като върви подарък към телефона, малко се намесва в нещата.
п.п.2 иначе и фийдбек за телефона - за сега съм супер доволен. като си взех nexus 5X все имаше малки неща, които да не ми харесат. тук за сега всичко си ме кефи и ми върши страхотна работа. единствено за сега ударих на камък с намирането на подходящ стъклен протектор заради леко извитите краища дори на малки модел, но сега чакам и найлонови протектори да видя как ще е с тях.

мнение 907 от NoMaD

Потребители съдят Google за дефекти в серията Pixel: https://www.fastcompany.com/40527882/ori...ne-defects
 

мнение 908 от alex.mitev

Здравейте, каква е текущата версия на софтуера Ви? Аз съм с Пиксел 2, обаче Февруарски патч ъпдейт не съм получил.

мнение 909 от Константинов

Странно, но при мен е Февруарски секюрити пач, а при жената на малкия Pixel 2 още е Януарския.
Google Pixel 2 XL

мнение 910 от yo_asakura

Всичко се пуска поетапно. Аз на Пиксела съм вече с Февруарския, на Нексуса още чакам. Зависи просто в коя група ще влезете. Рано или късно идва.

мнение 911 от Константинов

Днес и при нея се появи. 50мб точно. Никакви визуални промени въпреки чейнджлога. Или поне аз не ги виждам. Smile
Google Pixel 2 XL
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD