Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Приглушено чуване.
#1

Здравейте!
Имам проблем с моят Вайб Зет2 Про. Отсрещната страна ме чува "глухо", аз също чувам приглушено. Не е някакво особено тежко положение, но понякога се случва или аз по-трудно да разбирам какво ми говорят или пък трябва да повтарям на другата страна, за да ме разбере.  Мислех, че е от калъфчето, но след смяната на калъфа проблемът остана. Има ли някаква настройка в телефона за проясняване на разговора, или пък е заради версията на Андроид, или пък дори е някакъв технически проблем на устройството? Телефонът е с Андроид 5.0.2 .
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

С почистване пробва ли? На приятел му изчоплих с кърфица мърсотията от микрофона и нещата се промениха коренно! Може и да не е това, разбира се, но споделям реален опит!

Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk
Цитирай
#3

Не е от мъхове. Телефонът е чист.
Чел съм, че и други ползватели на Вайб Зет2 Про са имали подобен проблем, но така и не разбрах дали проблемът е отстраним. Много хора пък, не са имали такива проблеми.
Цитирай
#4

Някакви предложения?
Цитирай
#5

При мен също заглъхва на моменти,както и при приятелката ми. Не е въпрос на настойки.

Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk
Цитирай
#6

И аз от време на време имах подобен проблем,но установих,че при разговор с показалеца запушвам микрофона който е отдолу в дясно.Да не би и вие да имате този проблем?Успех!
Цитирай
#7

И оттогава няма ли решения?
Сервизни тестове или настройки.. или пък друго софтуерно?

Redmi PRO // YOGA 2 //  LG G5 H860
Dropbox - До 100 GB свободно място за файлове: http://db.tt/aK2wrMQl
Цитирай
#8

Приятелю,въобще обръщаш ли внимание на датите на темите,в които постваш??И 4 ти поста вдигат теми от 2-3 години...как мислиш,какво е станало?Или е важното да пишем?
Цитирай
#9

(2018-12-29, 13:41:55)vertexe написа:  Приятелю,въобще обръщаш ли внимание на датите на темите,в които постваш??И 4 ти поста вдигат теми от 2-3 години...как мислиш,какво е станало?Или е важното да пишем?
Нз..ти го правиш.
Имате ли отговор или само спам?

Изпратено от моят LG-H860 с помощта на Tapatalk

Redmi PRO // YOGA 2 //  LG G5 H860
Dropbox - До 100 GB свободно място за файлове: http://db.tt/aK2wrMQl
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)