Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

#1

Здравейте. Нека тук пишем за въпросния телефон. Имам го от почти месец и съм доволен от машинката, но от камерата му има какво да се желае. На изкуствена светлина с вграденото приложение прави доста тъмни снимки. С друго приложение нещата са доста по-добре, но пак си мисля, че трябва да снима по-хубаво. Та какво приложение за камерата бихте ми препоръчали?
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Телефона е заменен с нов заради проблема с камерата.
Цитирай
#3

И сега как снима? Като цяло ако трябва да го сравним с други флагмани, разликата толкова ли е голяма? Все пак е телефон за 1300лева... Други отзиви? Обвхвата как е? Чуваемоста. Удобни ли са менютата? Бързо ли работи като цяло? Дисплея как е? Батерията?

Samsung Xcover 3 ///4.4.4
Motorola Defy /// 2.3.5 Liquidarc2.0
htc Tattoo /// 2.3.7
Цитирай
#4

Малко късно, но по-добре от никога. Тоя телефон, тая фирма и нейните телефони не стават за нищо. След подмяната на телефона ми новия изкара има няма 3 месеца. Постоянни бъгове, крашвания и простотии. След всеки ъпдейт нещо се влошаваше, дори термо камерата започна да снима по-гадно. Батерията се топеше бързо. Иначе е уникален на хващане, дебел, масивен мъжки телефон. Няколко пъти го изтървах, падна от тавана на колата ми... Слушалката му е сравнително силна и се чува перфе. Ако не бяха тея проблеми с камерите и крашванията щеше да е супер. Та втория телефон го продадох, нямах нерви да го чакам пак от сервиз. Познат, който отговаря за развалените стоки в технополис ми каза, че му е побеляла косата от въпросния телефон. Определено не си заслужава парите.
Цитирай
#5
Wink 

Тези телефони са абсолютни боклуци...не ги копувайте хора Bu
Цитирай
#6

41-цата е по-сполучлив,нищо лично...

Изпратено от моят S41 с помощта на Tapatalk
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)