Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samsung Galaxy J3 (2016)SM-J320FN проблем с акаунт
#1

мнение 1 от m65

Здравейте.
Въпросният Samsung Galaxy J3 (2016)SM-J320FN се наложи да му се зададат заводски настройки, тъй като бе останала много малко свободна памет, дори не можеше да се обновяват приложенията. Това се е случило (заемането на толкова много памет) за една нощ. На сутринта всичко от телефона е било объркано, липсвали са дори всички номера от телефонният указател. След задаването на фабричните настройки като се стигне до въвеждането на Google акаунта устройството изписва, че са били възстановени фабричните настройки, и че трябва да се влезе в профила на Google акаунта. След няколко кратно безуспешно въвеждане на паролата се наложи да я сменя понеже устройството не я разпознаваше. Тук е мястото да отбележа, че паролата не е сгрешена при въвеждане, тъй като е надлежно записана. Този телефон се ползва от съпругата ми като служебен. След смяната на паролата, през компютър, и въвеждането и в телефона излиза информация, трябва да се въведе един от акаунтите на това устройство за да продължи нататък. В Google акаунта се влиза с променената парола от компютър, но телефона е запомнил някаква предишна информация и си иска нея.
Опитах посредством трита бутона да изчистя кеша, но проблемът остава.
Питанката ми е как е възможно да се заличи информацията която е запомнило устройството, та да може да се продължи с  процедурата по вписването на Google акаунта в устройството, иначе е неизползваем.
Благодаря Ви за помощта предварително.
Цитирай
#2

мнение 2 от gepy

Когато му даде factory reset и после wipe cache partition пак ли не се изтрива акаунта?Но изкарай сим картата и мемори карта ако има преди да го направиш.
Цитирай
#3

мнение 3 от m65

Да, правено е това, по горе описах. Явно информацията за Google акаута се записва и в RAM паметта на устройството. Търсих фурмуер с три, или четири файла, но не открих. Сега устройството се намира в сервиза на K&K Electronics. Но ако си мислят, че след всяко задаване на заводски настройки ще трябва да влиза в сервиз не са познали.
Цитирай
#4

мнение 4 от mitko7411

Не трябваше да прибързваш, лесна работа е ако нямаш някакви важни данни на телефона. Ама съмнявам се че и в сервиз ще ти ги запазят.
Internet Explorer: Безплатна предоставяна от Microsoft програма за изтегляне на браузър по избор.
Цитирай
#5

мнение 5 от rado__8

Сервиз нямаше нужда , но чак сега виждам темата. Ако не са го оправили пиши... Smile
Цитирай
#6

мнение 6 от m65

(16 Jan 2017, 22:20:55)mitko7411 написа: Не трябваше да прибързваш, лесна работа е ако нямаш някакви важни данни на телефона. Ама съмнявам се че и  в сервиз ще ти ги запазят.

За данните не е проблем. Всичко е запазено.

Благодаря и за предложението на rado__8, ще го имам предвид, за напред.

Приятен ден.
Цитирай
#7

мнение 7 от nasko_1_2_

Здравейте , аз имам същия проблем , моля помогнете кажете как да го оправя ?
••• SONY Xperia XA •••
Цитирай
#8

мнение 8 от tndrrr

И при мен се получи същият проблем. Някой може ли да помогне?
Sony Vivaz - > Samsung Galaxy S - > Samsung Galaxy S2 - > Lenovo Vibe P1 - > Xiaomi Redmi Note 4x 3/32 8.5.8.0 MIUI8
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD