Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с къстъм ром
#1
Exclamation 

мнение 1 от script kid

До сега съм нямал никакви проблеми знам кое как се прави.. Но реших да рестартирам CM и до там, след това си седи на лого.. добре си мисля, ще сложа Ressurection Remix, флашнах го.
Всичко си беше наред, флашнах open gapps исталирах и Xposed Framework. Рестртирвах телефона няколко пъти докато свърша с настройването и нямаше проблем. Около три пъти ми се наложи да го префлашвам със същият ром и днес отново ми се случи просто рестартирвам не правя нещо което не знам, но отново ми заседна на логото на сони и нищо не върши работа нито фактори ресет нито чистене на далвик кеш, нито префлаш на буут изображението... Мноого си изтормозих телефона със тази смяна на системи.. Да се върна ли отново на стоков се чудя.. трудно ще ми е да забравя свободата на къстъм рома.

П.П: Направих пекъп на данните и префлашнах ресурекшъна след това върнах бекъпа който бях направил на даннитр с рековъри.. Оправи се за сега..
Цитирай
#2

мнение 2 от peterstamov

Имам едно въпросче и ще използвам тази тема, защото вероятно става въпрос за къстъм OS........ някой неща не са ми ясни.....

Преди като се занимавах с настолни компютри ....... хващаш някое линукс дистро (Ubuntu, Debian, Mint и т.н.) и инсталирам на пецето Smile.  Може ли на смартфоните да взема някоя OS на друг производител и да я инсталирам примерно на някое Xiaomi?
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android