Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Андроид 6 с 512 РАМ въпросче
#1
Big Grin 

Здравейте колеги гледам пуснали са в супера телефон за 30€. Питам се дали някой се е докосвал до нещо подобно (android 6 с 512RAM) дали има смисъл?Как ще работи,дали изобщо ще работи?Телефона ще се ползва най вече като телефон и за обаждния по интернет (viber или whatsapp) нищо повече.Какво мислите _?
  Пращам линк ,че  не пише нищо за  модела >цък<  .Телефона е нов и с гаранция Big Grin Какво мислите ?

 Oneplus One 64 GB Sandstone Black  работещ все още
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Няма смисъл да купувате такъв телефон

Изпратено от моят BGO-DL09 с помощта на Tapatalk

Huawei P9.Huawei P10 plus.BlackBerry Priv.BlackBerry KEYone Silver Edition
Цитирай
#3

(2017-03-24, 01:14:20)user32 написа:  Здравейте колеги гледам пуснали са в супера телефон за 30€. Питам се дали някой се е докосвал до нещо подобно (android 6 с 512RAM) дали има смисъл?Как ще работи,дали изобщо ще работи?Телефона ще се ползва най вече като телефон и за обаждния по интернет (viber или whatsapp) нищо повече.Какво мислите _?
  Пращам линк ,че  не пише нищо за  модела >цък<  .Телефона е нов и с гаранция Big Grin Какво мислите ?
Какво мисля?
Мисля, че това е бюджетен телефон за потребители, които да използват това устройство само за обаждания и есемеси, без да не правят нищо друго. Теоретично ако операционната система е оптимизирана да работи добре с такъв капацитет рам, защо не. Но това е Андорид 6 и 512 РАМ изглежда твърде нереалистично. Производителят дава ли някаква гаранция за безпроблемна работа с това устройство предвид необичайните му технически параметри? Надали. Според мен това е абсолютна измишльотина и е на принципа "ако някой се върже". Лично аз не бих си правила експерименти да тествам такова устройство, освен ако не ми го подарят Big Grin
Цитирай
#4

За това ще свърши работа, имам едон 256MB рам и беше с 6 и дойде актуализация за 7. Някакъв без именен китайски телефона ама дойде актуализация. О не е променена само цифрата а си има новите неща.
Общо взето за 256МБ рам се позлва само зс Youtube, Viber, Chrome и Angry Birds щото дойде инсталирана в телефона. За тва би трябвало да ти свърши работа

Galaxy S9+ > Note 10+ 5G > Mi 9 SE - VIVACOM Heart
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)