Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galaxy Note 8 представен на 23.08.2017

мнение 426 от CuBG

И аз тъкмо разопаковах моя най-накрая. Наааай първите ми впечатления са УАУ. Малко по удобен ми е от iPhonе-на в ръката ми. Тепърва ще започвам да си вкарвам гугълските акаунти и прочее. Чакам да ми изпратят безплатната 128ГБ СД карта и безжичното бързо зарядно. Поръчах си DBRAND скин за да не го уголемявам допълнително в какъфи и извито темперирано стъкло. От утре започвам по сериозните тестове и сравнения с ябълката ми.
Samsung Galaxy Note 8 Black  
Цитирай

мнение 427 от hitman

Хайде ще чакаме мнение и аз като теб съм с 6S+и съм на път да направя същата промяна към Note8 след дълги години с ios ще ми е странно с андроида но ще се свиква, още се чудя само как да изстискам от телемор повече нет,
Цитирай

мнение 428 от aladin

Някой с S8+ и Note 8 да каже как е батерията - има ли разлика и в чия полза.
Цитирай

мнение 429 от dardanov

Вече писах в другата тема, няма разлика.
Цитирай

мнение 430 от The_Jack

(17 Sep 2017, 10:08:36)aladin написа: Някой с S8+ и Note 8 да каже как е батерията - има ли разлика и в чия полза.
В полза на Samsung

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
OnePlus 3T
Цитирай

мнение 431 от loksaer

(17 Sep 2017, 10:08:36)aladin написа: Някой с S8+  и Note 8 да каже как е батерията - има ли разлика и в чия полза.

https://www.youtube.com/watch?v=0BcpLU-3j3w
Black Galaxy Note 8 
Цитирай

мнение 432 от CuBG

Живота на батерията е най-относителното нещо на света. Всичко опира изцяло до индивидуалния Setup на телефона ( брой инсталирани приложения, брой на приложенията работещи в Background нонстоп, какви са най-честите приложения използвани през ежедневието и така на татък ). Аз в ревютата до сега съм виждал хора изцеждайки тока след 3 часа и половина екран, други до 7 и нагоре часа. За да може да се направи най-точно сравнение с друг телефон ( подчертавам че е невъзможно ) трябва да ползваш двете устройства едновременно поне за седмица като абсолютно идентични копия. Дори като искаш селфи да си направиш да го правиш с двата телефона. Като си проверяваш фейсбука да го отваряш и на двете устройства и едновременно да скролваш нагоре надолу.... както казах невъзможна работа. Вече с наличието на FAST CHARGING по default във всички телефони които излизат днешно време някакви минимални разлики в живота на батериите като 30 минути повече или по-малко са незначителни. По-важното е самото устройсво наистина да ви харесва и да се наслаждавате на него визуално и функционално докато ви е в ръцете.
Samsung Galaxy Note 8 Black  
Цитирай

мнение 433 от Marto.g

Така е. Аз с моя s8 с обичайния ми ден рядко изкарва по-малко от 14 часа. Може да стигне и до 15 и то не е до долу паднала. Обаче при друг потребител с този модел може и 7 да са.

Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Цитирай

мнение 434 от ИванМатин

Аз в момента си чатя със Самсунг и ги питам защо след като Самсунг са казали че след 22ри септелмври са доставките, в Америка и Европа хората вече го ползват. Аз дето живея УЖ в Австралия, са последни?
Съпорта им е страшен. Нищо смислено не казаха Smile
@CuBG, аз 128ГБ карта имам, сако Самсунг дадът 256 ще е супер. Иначе с мойта поръчка идва с подарък Самсунг Таблет А 8.0 и Fast Wireless Charging, а не като ония нагризаните, ще трябва ново зарядно да си купуваш ако искаш бързо зареждане Smile
Samsung Galaxy Note8 64gb Black - Pre-ordered (22/09)
LG Watch Urbane 2nd Edition - Android Wear 2.0 Beta
Цитирай

мнение 435 от CuBG

Аз имах избор между тази камера дето снима 360 градуса или СД карта 128гъби и безжичното зарядно. Прецених че тази камера само за 2 дни ще ме радва и след това ще събере прахът някъде. Доставките в Щатите официално започнаха на 15ти септември но доста хора ги получиха доста по-раничкУ.
Samsung Galaxy Note 8 Black  
Цитирай

мнение 436 от GH0STFACE

Доставки има още от 5/09, именно поради това в спецификациите на телефона съм написал тази дата.

Честит раздел!
Цитирай

мнение 437 от AOne

За 3ти ден, батерията кара една идея повече от тази на Ноут 4ката... Моя го купувам от Австрия и сега си чакам DeX-a. Да видим колко време ще му е нужно да дойде. Някой вече да го има и да сподели има ли изобщо файда от тва чудо?
Освен това с Bixby не си говорим в момента. Не се разбираме както трябва и тва е. Очаквах повече възможности от тоя асистент, не пълно копи - пейст на Hey Google...
Galaxy Note 8
Цитирай

мнение 438 от loksaer

(18 Sep 2017, 19:53:04)AOne написа: За 3ти ден, батерията кара една идея повече от тази на Ноут 4ката... Моя го купувам от Австрия и сега си чакам DeX-a. Да видим колко време ще му е нужно да дойде. Някой вече да го има и да сподели има ли изобщо  файда от тва чудо?
Освен това с Bixby не си говорим в момента. Не се разбираме както трябва и тва е. Очаквах повече възможности от тоя асистент, не пълно копи - пейст на Hey Google...

Ползвам го за телевизора гледам мачове, филми и всичко от телефона с декса, като операционна система е вкарваш мишка в декса и е перфектно, има място и за клавиатура.
Black Galaxy Note 8 
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD