Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 3 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HUAWEI P10 Lite

мнение 451 от georgi4a

(13 Sep 2017, 10:27:59)totopz написа: Има Here Maps. Не съм я използвал на Android, но предполагам, че е същата като на iOS и върши страхотна работа.

Добра си е и най-важното-> може да се ползва в "офлайн" режим,  след като се изтегли съответната карта.
Huawei P10 Lite; up to B183

За "Благодаря", използвай бутона   "+ Оцени"

Цитирай

мнение 452 от simo70

пробвах тази NAVIGON Europe 8.8.2 Amazon и си тръгна.
Цитирай

мнение 453 от Marto.g

А и си обновяват офлайн картите.

Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Цитирай

мнение 454 от alisali1234

За навигация моето предпочитание е TomTom. Не е безплатна, но и не е скъпа, под 40 лв. е годишния абонамент, има и 10 лв. месечен. Може да се плати и без кредитна/дебитна карта, с оператор (и трита ни оператора имат услуга вече).

Изчистена, бърза, офлайн, направена както трябва. По-хубава навигация не съм намерил, за мен е перфектната. Дори Sygic не ми харесва.
Да, няма много от ония социални опции, но това е навигация и фокуса и е такъв - върши тази работа перфектно.

Цитирай

мнение 455 от totopz

Аз да спомена, че от Sygic никак не съм доволен, както и от Google Maps. И двете навигации ме забиваха по разни смотани пътища, като в същото време съм проверявал и в Here Maps и си показваше правилните пътища.
За пример ще дам веднъж със Sygic от Кърджали към Хасково ме заби по някакъв смотан нагънат планински път вместо по главния. От тогава я разкарах и вече й нямам доверие.
Samsung Galaxy S :: Android 2.3.5  >>  Samsung Galaxy S2 :: CyanogenMod 11 - Android 4.4.4 >> Huawei P10 Lite - Android 7.0
Цитирай

мнение 456 от alisali1234

Google Maps не е реална навигация за мен, това си е карта тип Near Me - да видиш къде какво има, ориентир, но не и реална адекватна навигация. Лично мнение.

TomTom , както казах за мен е номер едно. Навигация в чистия, смислен вид.

Цитирай

мнение 457 от Nikimi71

(11 часа )alisali1234 написа: Google Maps не е реална навигация за мен, това си е карта тип Near Me - да видиш къде какво има, ориентир, но не и реална адекватна навигация. Лично мнение.

TomTom , както казах за мен е номер едно. Навигация в чистия, смислен вид.

Лично ползвах Google Maps преди 2 седмици, в грешка си, че не е реална навигация. Работи и в Офлайн режим с глас на български. Перфектна работа ми свърши и не виждам смисъл да тегля другите които са доста тежки.
P10 Lite
Цитирай

мнение 458 от milko_sf

Гугъл Maps дава възможност да се изтегли временно карта, която да се използва офлайн, това за незнаещите!
Цитирай

мнение 459 от Nikimi71

(9 часа )milko_sf написа: Гугъл Maps дава възможност да се изтегли временно карта, която да се използва офлайн, това за незнаещите!

Ами на мен ми е временно! Сутринта я теглих, свърши ми работа и това е! Да не ми трябва да постоянно? Когато трябва, се тегли и върши работа. Който е на камион и пътува нон стоп да си търси това което му трябва.
P10 Lite
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD