Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 3 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HUAWEI P10 Lite

мнение 501 от alisali1234

(17 Jan 2018, 15:28:53)esil2 написа: Къде са тези настройки за дата такива няма

Имаше някакви по-добри Data Managers, навремето с LG 2X (печката с Tegra) ползвах едно приложение Onavo, не знам дали го има още. Скоро мисля, че Google пуснаха Data Saver/Manager приложение, прясно, виж в секцията им в Google Play.

Гледам и аз не мога да разбера от къде се настройва сакатия manager , вграден в телефона. На Samsung-а имаше настройка, бях си го направил от 8-ми , когато ме засичат, ама на Huawei-я не откривам тая настройка. Пробвай с на Google мениджъра, или Onavo.

Или пък това, първо ми излиза като напиша "Data Manager" в Store-a: https://play.google.com/store/apps/detai....mdm&hl=bg

Цитирай

мнение 502 от ivan_vylka

Всеки андроид телефон има тази функция. Намира се в настройките на мрежата. Ето при мен на Note 8 къде е, и при вас трябва да е някъде там.
       
Samsung Galaxy Note 8
Цитирай

мнение 503 от mr_hyde

При хуавейци не е тъйSmile
Цитирай

мнение 504 от ivan_vylka

Хмм, да. Сега зачетох в нета, че от Андроид 6 насам тази опция в Huawei е скрита от менюто. Намерих и как се активира. Инсталира се Activity Launcher от маркета и след това се следват тези стъпки. Успех.
Samsung Galaxy Note 8
Цитирай

мнение 505 от alisali1234

При Samsung-а и аз го знам това, нали това и написах, ама при Huawei настройките липсват.
Както казах, най-лесно с Data Manager по желание от Store, доста от тях имат и Firewall, въпреки, че то при Huawei имаше вграден ако не се лъжа. в Android 4.4 с първите EMUI още имаше Firewall , което искаше root при други марки. Май и Xiaomi-тата с MIUI имаха също. Други - не.
Изобщо, Huawei-ите винаги са били много "configurable" out of the box , без root, та се чудя точно на това защо му липсват настройките.

Цитирай

мнение 506 от esil2

(17 Jan 2018, 22:31:12)ivan_vylka написа: Хмм, да. Сега зачетох в нета, че от Андроид 6 насам тази опция в Huawei е скрита от менюто. Намерих и как се активира. Инсталира се Activity Launcher от маркета и след това се следват тези стъпки. Успех.Activity Launcher

Пробвах метода и не става, Activity Launcher се инсталира и като отворя програмата се явяват две полета първото Activity Launcher и второто Huawei начало, след това което от двете и да натисна нищо не става и нищо не се зарежда както е на клипа.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 2 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD