Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Root-ване с S-off,ENG S-Off,Sup CID с един клик за ромове до 2.50.405.

Завърших процедурата, root има, но не мога да вляза в bootloader-а... Какъв може да е проблема и как да го реша? Телефона е Inspire :cheers:

Sony Xperia Z2 Black
Цитирай
Dice.bg Аксесоари

Извади и постави батерията и пробвай пак, при изключен телефон и задържане на бутона за намаляне на звука и натискане на бутона за включване. В рома махни отметката за бърз рестарт и постави отново отметката за USB debuging!

Наполеон може да е изглеждал дребен по нощница пред леглото на Жозефина. Но в барутната буря при Аустерлиц той съвсем не е изглеждал дребен.
Цитирай

След 4ти опит за руут на Inspire-a на брат ми се отказвам... Не дава access да се инсталира Superuser-a :angry: От какво може да е, като всичко е еднакво с моя. А моя го руутнах от първия път :facepalm:

Sony Xperia Z2 Black
Цитирай

Ами не всичко е еднакво. Например региона и ако нямаш супер сид - златна карта, то няма да стане. После там и радиото е малко по различно, въпреки, че това не е проблем. Трябва да имаш CID на тоя телефон от вида на CID 032 и после след като направиш Gold Card, да имаш CID11111111. Чети в двете теми.

Наполеон може да е изглеждал дребен по нощница пред леглото на Жозефина. Но в барутната буря при Аустерлиц той съвсем не е изглеждал дребен.
Цитирай

Свалих Advanced Ace Hack Kit и с него стана... с 2 клика на мишката :facepalm:

Sony Xperia Z2 Black
Цитирай

Колеги, root-нах си телефона по описания начин, но сега като му пусна да се обнови софтуера през менюто, скед като се рестартира и ми излиза една удивителна и телефона блокира.... Имате ли представа защо става така.

Благодаря Smile
Цитирай

стана руутване от втория път :O

Samsung Galaxy S8 
Цитирай

Може ли някой да ми каже защо не мога да сваля драиверите след като щракна на доунлоад и ме прехвърля просто на друга страница с картинки. Въпреки това изтеглих други драивери и ми излезе като ( android phon my htc )
в резултат на което отново нищо не-стана отново не-може да ми открие телефона в цмд .... телефона ми е htc Desire HD от Англия и попринцип е кодиран към orange но е откл. по някакъв начин защото в момента работи с карта на о2 . моля помогнете ми да го роотна защото този телефон в това състояние е плачебен а тук ми трябва адски много.


Благодаря предварително.
Цитирай

Телефона се разпознава правилно, командите работят, но като използвам s-on-250.cmd стига до убиване на htcUPTCLoader и после нищо не става. Правилно се разпознава в Device Manager като My HTC.

Samsung Galaxy S4
Цитирай

Телефона ми по време на тази операция се изгази (не знам дали е било накрая на операцията) но не иска да се включва не свети дори и лампичката за зареждане на батерията Cry Cry Cry помогнете Cry

Asus Memo Pad HD 7 // Lenovo S5000-F
Цитирай

А при мен командите за unroot нещо не искат да бачкат ...


Прикачени файлове Миниатюри
   

Sony Xperia Z2 Black
Цитирай

Май си написал грешно командата...

 Xiaomi MI6 & Huawei P9 Lite
При забелязано нарушение на правилата на форума , моля ползвайте бутона "Докладвай" ! ____________________
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)