Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблеми и дефекти Galaxy S8/S8+

мнение 751 от tinky

И аз днес за пореден път разбрах, че си изключвам телефона....много жалко за марката
Sony Xperia SP С5303 -> LG G2 Black -> LG G4 Н815 Leather Edition -> SAMSUNG G950F Galaxy S8
Цитирай

мнение 752 от Goshofigo

Не се заблуждавайте. iPhone имаха този проблем 1 година. Това е нормално. Масовото пройзводство не може да защити всеки един потребител.

Sent from my S8
Учи се от всеки, не подражавай на никого.
Цитирай

мнение 753 от Marto.g

От това се оплакваха и потребители на edge plus който е от 2015-та. След това още като взех s7 започна да ми го прави. Като се ъпдейтна до 7.0 пак. Сега тука ми се е случвало един два пъти.

Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Цитирай

мнение 754 от pockobg

Има си някакъв проблем и до колкото знам не е в марката, а по скоро операторите. Даже Теленор си признаха, че знаят за какво става дума при С7/Едж и го оправиха с обновяване. Сега след като доста хора пак започнаха да се оплакват в оператора споменаха отново, че знаят за проблема и работят по отстраняването. При С6 пак ми се е случвано единично. С С8 ми се случи веднъж за около 30мин. След което го превключих на 3г/2г/Авто за 1/2 дни и после пак върнах на 4Г. А при Iphone 2 модела над които имам впечатления имаха същия проблем.
SGS4->SGS6->SGS8
Цитирай

мнение 755 от ivanov_km

Този проблем съм го имал при всеки един телефон дори и на Нокиа с фенерче. Проблема е изцяло при операторите и се случва при преминаването на устройството от една клетка в друга. Разбира се по някога вече може да се говори и за хардуерен проблем на конкретното устройство.
Samsung Galaxy Note 8 - black
Samsung Note 4
LG G3- Titan
Цитирай

мнение 756 от divna

Също така, ако много устрийства се обръщат към една клетката и тя няма капацитет за всички тях. Тези с по-висок приоритет се закачат, а за останалите - гореща супа.
Над силата е само умението да я владеем ...
Цитирай

мнение 757 от Marto.g

Не знам. Имал съм lg и там не бях чувал даже.

Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Цитирай

мнение 758 от divna

Ние сме корпоративен клиент на Теленор. Когато минахме от Мтел на Теленор ...и всички в сградата бяхме към новия оператор - половината колеги бяхме ту без, ту с обхват ... Докато не си подсилиха капацитета в района - да ни поемат всички едновременно. Същото беше и като сменихме офиса  Big Grin
Над силата е само умението да я владеем ...
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD