Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Проблем с мобилния интернет
#1

Привет на всички.След последния ъпдейт Flyme6.7.3.3 G Beta когато се свържа с мобилния нет ,след това телефона не може да се разкачи.Аз го изключвам,но телефона продължава да си стой свързан и да си дърпа трафик.Оправя се само с рестартиране.При предишната версия го имах същия проблем ,но не помня коя точно беше.Някой може ли да даде съвет?
Благодаря предварително
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

И в 5-та също го има тоя проблем. Според мен няма оправия.
Цитирай
#3

При мен не съм го срещал. Да не би да се бъркате от това, че като се изключи мобилния интернет отгоре при обхвата продължава да си стои символа "Н"? ...Което е нормално.

Samsung Galaxy S2 > LG Prada 2 > Huawei P8 Lite > Meizu MX4 > LG G3 > Huawei P9 Lite > Samsung Galaxy A50
Цитирай
#4

Тц. Като съм на 2G при спиране на нета символа Е изчезва. Но понякога не иска, стои си и има нет. Трябва примерно да включа самолетен режим за 10 сек.или да сменя 2g - 4g -2g и нета спира вече. При 3g принципно при спиране на нета остава надпис 3g. Но като се лигави и не иска да спре нета си остава H+ .Тия всичките магарии си ги прави когато иска. Прави го този номер и на моя тел. и на съпругата ми също.
Цитирай
#5

Хм....това със самолетния режим не се бях сетил.Сега го пробвах и се получи.Вече бях баялдисал от рестартиране.
Цитирай
#6

Хехе радвам сеSmile))
п.п. след таози начин на спиране на нета, може да ти се появи иконката E до антената, но спокойно няма да имаш нет. Само буквата ще я има.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)