Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Redmi Note 4x - смяна на дисплей
#1

Здравейте колеги,
Вчера вечерта отново ме сполетя проклятието на счупения дисплей, падна от 50 санта по дисплей върху цимент и горния десен ъгъл е натрошен плюс леко наранен корпус. Въпроса ми е от къде мога да си поръчам нов дисплей и да съм сигурен, че всичко ще си пристигне както си е уговорено, тъй като повечето продавачи в Алиекспрес, продаващи дисплеи, нямат повече от 20 направени поръчки до сега. Иначе там вървят за около 10-15 долара, което хич не е много стига да не го давам друг да ми го ремонтира след това. Някакви предложения?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

http://dragon-tt.com/Products.aspx?sid=369
Цитирай
#3

Купувал съм няколко дисплея за Xiaomi от този сайт, бърза доставка и отлично качество.

★ ММ  &  iOS ★
Цитирай
#4

Ако поръчам от тях ще минава ли през митници, къде им се намира склада и до колко време ще пристигне?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Цитирай
#5

(2017-06-14, 10:32:55)martito_2121 написа:  Ако поръчам от тях ще минава ли през митници, къде им се намира склада и до колко време ще пристигне?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

В сайта си го пише ... Address: Room 6H15, NO.3 building, SEG Science and technology park, Huaqiang North Road ,Futian district 
Country: China
Времето е божа работа но между 10 и 60 дни от него регион ...
Колегата и той вчера изпусна неговия и спраска дисплея ... Явно са крехки ...
Цитирай
#6

Срещу 5 USD за 5 работни дни. Не са ме занивали с митници до сега, винаги в пощенският клон по местоживеене.

★ ММ  &  iOS ★
Цитирай
#7

Аз поръчах преди няколко месеца от въпросния сайт дисплей с рамката за Meizu MX4 и пътува около месец и малко. Доволен съм от качеството, но си минах през митницата и си платих ДДС-то и 15-тината лева на Български пощи за представителството им.

Изпратено от моят Redmi 4 с помощта на Tapatalk

Samsung Galaxy S II, Lenovo A3000-H, Meizu MX4, Redmi 4 Prime
Цитирай
#8

Здравейте колеги,
опитвам се да направя поръчка на един дисплей от dragon-tt, но не мога да извърша плащането. Изписва ми някъква грешка. Картата е Mastercard от Пощенска банка, като сметката ми е в левове. От aliexpress нямам проблеми с плащанията. Някой имал ли е подобен проблем?

[Изображение: heis3nberg.jpg]
Цитирай
#9

Да изтупам темета от прахта ,че и аз съм за смяна на дисплея на телефона.
Искам да попитам къде в Пловдив могат да ми сменят дисплея на телефона Redmi note 4. Ще съм благодарен на всяка информация.
Цитирай
#10

Аз го смених в сервиза, който е вдясно от Дома на културата, преди Райфайзенбанк. Около 100 лв излезе, човекът ми сложи нов, ама телефона почна да грее и клавиатурата не работеше коректно. Направих рекламация, сложи ми друг дисплей и всичко се оправи.

Note 4X
Цитирай
#11

Колега, дисплея на телефона от али е около 17 долара с безплатна доставка. Сменя се за 15 минути - има си клипчета в нета как се прави. Принципно - хубаво е в сервиз, за да има гаранция евентуално,но... 100 лева сравнено с 30.... Поздрави.
Цитирай
#12

(2019-09-19, 19:28:42)tzaneff написа:  Колега, дисплея на телефона от али е около 17 долара с безплатна доставка. Сменя се за 15 минути - има си клипчета в нета как се прави. Принципно - хубаво е в сервиз, за да има гаранция евентуално,но... 100 лева сравнено с 30.... Поздрави.

Дисплеите от 17$ нямат нищо с  тези от 40$.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)