Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HTC U ULTRA
#1

мнение 1 от chaneto80

Някой има ли наблюдения, мнения и заключения за телефончето, изглежда ми съблазнително.
Цитирай
#2

мнение 2 от chaneto80

Видях телефона и си поиграх с него малко. Уникалналъскава визия и е супер бърз щракнах някоя снимка и изглежда доста добре. Много лъскав и изглежда намазан смартфон, лично мен това много не ме впечатлява но грабва окото. Камерата стърчи леко но нали има оптична стабилизация. Втория дисплей е удобно нещо поне за времето което го разглеждах. Но батерията ми е недостатък, малка е. Не знам колко ще изкара с режимите за пестене които има но в сравнение с сегашния ми със сигурност ще ми е неудобство.
Цитирай
#3

мнение 3 от hazART

Добър телефон, но е прекалено скъп за това, което предлага и няма смисъл.
  Samsung Galaxy A5 2016 GOLD 
Цитирай
#4

мнение 4 от chaneto80

Да така е но все пак марката се нарежда горе долу сред утвърдените и сред брандовете може би затова цената е такава. Няма как да е на една цена с китаиските. Все пак един асус който точно в смартфоните все още не е кой знае какво с малко по слаби параметри е съвсем малко по евтин. Huawei които за мен лично също каквото и да правят си носят името китайски са по скъпи с не по добри параметри.
Цитирай
#5

мнение 5 от hazART

Та то по-добре да си вземеш HTC U11.
  Samsung Galaxy A5 2016 GOLD 
Цитирай
#6

мнение 6 от chaneto80

И него разгледах доста обстойно, телефона е уникален, но за 200 евро отгоре няма кой знае каква разлика съвсем минимални са разликите. Малко по бърз процесор който лично аз няма да усетя, защото нито тежки игри ще играя, въпреки, че ултрата се спрява със всички абсолютно безпроблемно. и съвсем леки подобрения на камерата което също едва ли ще се забележи, това са детайлности които трудно се забелязват, другото е абсолютно същото. и това са 400 лева отгоре.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD