Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с Lenovo Tab 2 A7-30DC
#1

мнение 1 от Rifle

Здравейте! Нов съм тук, но прегледах назад темите и не открих някой да се е сблъсквал с проблем като моя. Става въпрос за следното: Почти винаги, когато ползвам таблета, той сам си "измисля" докосвания по дисплея, което съответно ми пречи на работата. Примери: Пускам песен в Youtube, той сам я паузира или минимизира приложението; чета електронна книга, прелиствам страница, той ми връща предишната или по-назад. Изобщо във всяко едно приложение се случва нещо дразнещо и всичко това не е еднократно, а се повтаря десетки пъти, докато ми писне. Не знам дали проблемът е софтуерен или хардуерен, не съм го ресетвал до фабрични настройки. Много ще съм благодарен на всякакви съвети!
Цитирай
#2

мнение 2 от vertexe

Щом си прегледал темите,трябва да ти е станало ясно какво се е случило.Тъча е заминал.За проверка на 100%,изтегли си някой тест от магазина,има много.Само тъч трудно ще смениш,вземи целия дисплей.Един хард-ресет няма да е излишен преди да направиш каквото и да е.
Цитирай
#3

мнение 3 от Be6i4

Правилно ти е отговорил колегата. Тъча  е взел да се отлепва от дисплея  и си прави контакт с дисплея когато му скимне. Нов дисплей ще реши проблема.
 Xiaomi MI6 & Huawei P9 Lite
При забелязано нарушение на правилата на форума , моля ползвайте бутона " Съобщи за нередност " ! ____________________
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD