Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Revo 555 стоков ром?
#1

Здравейте!
Българската марка смартфони Revo,сглобени в КНР са добри,но никъде в нета няма stock firmware!Политиката на фирмата е такава.
Ако някой има информация,ще съм благодарен да я сподели!
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Също така,ако някой се нуждае от официален фърмуер за Revo You Plus ето линка:

https://www.getdroidtips.com/stock-rom-r...mment-2970
Цитирай
#3

Това е някой телефон на Outkitel сто процента, потъри му точния модел как се казва при Oukitel и търси ром

Galaxy S9+ > Note 10+ 5G > Mi 9 SE - VIVACOM Heart
Цитирай
#4

(2017-08-27, 08:57:58)BGDropche написа:  Това е някой телефон на Outkitel сто процента, потъри му точния модел как се казва при Oukitel и търси ром

Здравей,точно два фърмуера от Oukitel -K10000_V8 и K6000_V8 се флашват,но при стартиране дисплея е обърнат огледално и резолюцията май не е същата,флашнах също Oukitel U8 и Blooboo x550,но при тях не се стартира системата.
Цитирай
#5

Здравейте!

Revo555 са аналог на китайската марка Leagoo Elite5.Преди да правите опити за роот,направете си бекъп от рекавърито,защото неизбежно ще ви потрябва!В рекавъри се влиза;натиска се бутона за +звука и бутона за включване,от появилото се меню избирате рекавъри и натискате едновременно бутона за включване и -звука,изчаква се докато се появи картинката с андроидчето,след което се натиска първо бутона за включване и после +звука,появява се рекавъри менюто,от него избирате backup user data и чакате,процеса е бавен,понеже бекъпа е над 10 гб.(да,ще ви трябва sd карта поне 32гб.),изчакайте таблото информиращо ви за края.Файловете се съхраняват на sd-картата в размер от 2гб. и ще са поне 6 броя,не трийте никой.Така,вече спокойно може да експериментирате,винаги от рекавърито може да си възстановите фърмуера.Друг начин е с прорамата Miracle Box
Цитирай
#6

Направих hard reset на телефона но сега имам проблем с wi-fi. Когато телефона зареди и започна началните настройки - избирам език след това пропускам сим карта и в диалога за безжичните мрежи нямам никакви мрежи, сякаш е спряна wifi картата. И така се вътя в кръг.
Цитирай
#7

Revo You Plus,5.5" Full HD ъпдейт на Android до 6.0 -може ли?

В момента е с Android 5.1
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)