Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с микрофона
#1

мнение 1 от BackL

Имам следният проблем, днес направих клипче с телефона, но по неясна причина беше без звук, след това рових в настройките, но без ефект, реших да направя звукозапис, но и там нямах звук, от мениджъра изтрих кешовете и ненужните файлове, рестартирах, но отново без ефект, иначе когато провеждам разговори нямам проблем с микрофона, чуват ме ясно от другата страна, не знам на какво се дължи това, затова се обръщам към вас за съвети, с последната версия на системата съм. 

П.п. И още нещо, функцията за забавено движение  на камерата, работи на обратно, забързва вместо да забавя..
Цитирай
#2

мнение 2 от NoMaD

Пробвай с връщане до заводски настройки например.
 
Цитирай
#3

мнение 3 от BackL

Опитвам се да избегна това, поради загубата на настройки и данни, които съм си задал..
Цитирай
#4

мнение 4 от xatamoto

Р8 има перфектно заводско приложение за бекъп. Проблемът е да имаш достатъчно място, за да ти архивира абсолютно всичко Wink
Въпреки че, ако ресетнеш само настройките може и само тях да архивираш. Ако правиш хард ресет става дебела работата Smile

Изпратено от моят HUAWEI CAN-L11 с помощта на Tapatalk
Цитирай
#5

мнение 5 от ivoslavitrifonov1975

На моя телефон сензора за близост спря да работи, кога то говоря по телефона дисплея свети постоянно. Някои имал ли е същия проблем, заводските настройки не помагат, друго решение.
Samsung Galaxy S III
Цитирай
#6

мнение 6 от ivoslavitrifonov1975

(12 Dec 2017, 21:48:43)ivoslavitrifonov1975 написа: На моя телефон сензора за близост спря да работи, кога то говоря по телефона дисплея свети постоянно. Някои имал ли е същия проблем, заводските настройки не помагат, друго решение.

След като си подмених лентовия кабел HF handsfree всичко си доиде на място. Цената му е 16.02 лв плюс слушалката 11.70 трудът по подмяната беше от мене.
Samsung Galaxy S III
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD