Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Почти брикнат Lenovo P2
#1

мнение 1 от LenovoP2user

Здравейте на всички нов съм във форума и ми се наложи да се регистрирам поради проблем ,който не мога да реша сам ,след като 2 дена чета и пробвам всичко ,което съм намерил.
Телефона е Lenovo vibe P2c72 ,няма много теми за него в интернет ,а и проблема ,който имам съм си го причинил сам , а той е следния ,след месец от както съм го закупил ми дойде ъпдейта за Nogat и реших да го пусна да се сваля докато бях навън с 4G (голяма грешка) ,първо свали някакви 109 MB update и вече се бях прибрал в къщи ,когато изкочи големия ъпдеит от 1945 или някаъде там мегабайта, но телефона не можеше да засече никакви WIFI мрежи ,предполагам ,че първия ъпдейт го обърка. Тогава мисля ,че направих втората си грешка ,вместо да пусна да сваля 2 гигабайта с 4G , аз направих заводски рестарт след ,който пак не виждах WIFI мрежи и пуснах да сваля ъпдейта с 4G.
Когато се свали и инсталира телефона ми се рестартира и влезе в Recovery mode ,там зарежда до 100% и се изключва и като го пусна се повтаря същото и така съм в loop.
Когато задържа Power off button + volume down влизам в Fastboot mode ,но явно защото телефона не е rooted там нямам опции освен: START , POWER OFF ,BARCODES.
Сега телефона ми се свързва към компютъра ,но явно не е USB debugged и само се зарежда батерията и го отчитам като Android Phone в Device Managare.
Не знам какво да правя ,доста неща четох и опитах не можах да го оправя.
Ако някой има идея моля ви да казвате ,че иначе работата отива на сбогом с Lenovo-то.
Цитирай
#2

мнение 2 от vertexe

Потърси правилната комбинация за влизане в стоковото рековъри,и му дай ресет от там-преди да правиш (и да опитваш да правиш) каквото и да е!Няма значение,дали тела е рутнат или не,за влизане в рековерито!Просто не си нацелил комбинацията(или не си задържал достатъчно бутоните,или си с моднат ром и комбинацията мъ е в друга последователност и т.н.)По-новите апарати имат по 2 рековерита-едното е "сервизно",на китайски-другото си е на английски-"стандартно".
Ако успееш и искаш да имаш по-дълго работещ апарат(няма значение от марката)- НЕ ПУСКАЙ ТЪПИТЕ ЪПДЕЙТИ!
Цитирай
#3

мнение 3 от LenovoP2user

Комбинацията за влизане в рековъри е "volume+ volume- power off button" ,но не ме вкарва в меню да си избера китаиски език или английски ,както гледам на клиповете ,а директно влиза в Lenovo-reovery и зарежда до 100% след това се изключва сам телефона и това се повтаря без край.
Комбинацията за влизане в Fastboot / flash mode ми е "volume- power off" ,но е locked и нищо не мога да направя и там ,ако има начин да го ънлокна,ще е супер ,ама май работат отива на връщане на телефона все още е гарнционен.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD