Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Сериозен проблем с Lenovo p70
#1

Имам доста серриозен проблем с p70, не мога да го свържа с компа, телефона не пали. При свързване изкарва съобщение за неразпознато устройство, имам всичко, което е необходимо инсталирано на компютъра, при свърз ване на друг тенефон всичко е на ред. Този е блокиран три опит за флашване на ROM от вутрешната паамет. При опит за '' HARD RESET" менюто излиза, стартира логото и след маалко гасне. Имам ''flashtool'' и всичко,което е необходимо но нищо не става. Има ли някаква надежда или да се откажа? За пръв път се сблъсквам с този проблем.

   
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Задръж трите бутона докато е включен в компа/около 1 минута/.Ако не,пробвай всякакви комбинации.

Mi 9T
Цитирай
#3

(2017-10-17, 18:51:57)gipso написа:  Задръж трите бутона докато е включен в компа/около 1 минута/.Ако не,пробвай всякакви комбинации.

Не става.
Цитирай
#4

Имах същият проблем преди и с постоянно натискане на бутоните захапа,незнам какво да ти кажа!

Mi 9T
Цитирай
#5

При мен се получи така при неправилно инсталиран vcom драйвер за флашване с флаштула. Тогава разбрах, че трябва поне веднъж да се свързва работещ телефон, за да го намери компа и да си качи драйвера както трябва. Аз си реших проблема като закачих тела на един познат и след това вече и моя тръгна и го флаш ах със нов ром.
Цитирай
#6

Със сигурностми работят драйверите и ''флаштула'' защото това не е първият Lenovo p70, който закачам за връщане в 4.4 така, че проблема е в телефона и не знам как да го излъжа.

При свързване с натиснати бутони трограмата тръгва, но зарежда само до червеното, и до там спира не може да зареди софтуера


Прикачени файлове Миниатюри
   
Цитирай
#7

Задай му Download Upgrade,може да захапе.

Mi 9T
Цитирай
#8

Каква грешка ти дава флаш-тула,след като зареди боот-лаудера(червената лента)?Ако е нещо от рода на "...няма свободно място.." - паметта е заминала.
Цитирай
#9

(2017-10-18, 06:24:55)vertexe написа:  Каква грешка ти дава флаш-тула,след като зареди боот-лаудера(червената лента)?Ако е нещо от рода на "...няма свободно място.." - паметта е заминала.

Не ми дава грешка, поне няма известие, изпълва червената лента и не продължава.
Цитирай
#10

Може да опиташ да изтеглиш друг ром и да пробваш него да инсталираш.

Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk

Nokia 6630 EX, Nokia 5530 EX, LG GT540 EX, Sony Xperia U, CAT B15 EX, Nokia E52 EX, Sony Xperia S, LENOVO P70, Meizu M2 Note, Sony Xperia Z3+ EX, XiaoMi RedMi Note 3 EXXiaoMi Mi Note 3, HONOR 8X Blue Edition
Цитирай
#11

Като гледам снимката от първи пост, ползваш Windows 10. И аз съм с 10-ката и посмъртно не успях да накарам "флаштула" да заработи. Инсталирах какви ли не драйвери - не, не и не. Като го включа с кабела към компютъра (телефона е изключен разбира се, според изискванията) и започва да се зарежда батерията. Преди съм го връщал Андроида от 5.1 на версия 4.4.4, но от Windows 7. Сега със същите драйвери не иска. Както и с още 100 други разновидности от къде ли не. Исках да пробвам да инсталирам Андроид 6.0. Бях изтеглил всичко необходимо, но.....греда.....с тъпите драйвери. И продължавам да си стоя на 5.1.....не, че се оплаквам от тая версия.
Цитирай
#12

(2017-10-18, 15:48:39)mario1961 написа:  Като гледам снимката от първи пост, ползваш Windows 10. И аз съм с 10-ката и посмъртно не успях да накарам "флаштула" да заработи. Инсталирах какви ли не драйвери - не, не и не. Като го включа с кабела към компютъра (телефона е изключен разбира се, според изискванията) и започва да се зарежда батерията. Преди съм го връщал Андроида от 5.1 на версия 4.4.4, но от Windows 7. Сега със същите драйвери не иска. Както и с още 100 други разновидности от къде ли не. Исках да пробвам да инсталирам Андроид 6.0. Бях изтеглил всичко необходимо, но.....греда.....с тъпите драйвери. И продължавам да си стоя на 5.1.....не, че се оплаквам от тая версия.

Да наистина съм с Windows 10, но гаранция всичко си му работо защото до сега през него са минали други 3 такива телефони без никакъв проблем. Програмата си тръгва при натискане на трите бутона или само за намаляване на звука защото в случая той върши работа, та зарежда до напълвате на червената лента, брояча продулжава да си брои, но без никакво развитие. Пробвах и с друг ROM никаква разлика. Може би трябва да се пробва с друга програма. Благодаря ви за отзивите!!

Колеги телефона оживя, оказа се хардуерен проблем, малката платка с usb порта след смяна всичко си дойде на мястото. Благодаря на всички отзовали се за помощта!!
Цитирай




Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)