Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

TV Box V88 - проблем
#1

Здравейте група. 

Купих си китайско ТV Box V88 4k (Rockchip RK3229).  След няколко дни употреба  при включване замръзна на Андроид логото и до там. Опитах няколко ресета нищо, с клечка натиснах бутона намиращ се в AV буксата и му дадох ресет ( да изтрие всичката потребителска дата). След рестарт пак стига до Андроид и до там.
Това което намерих в нета и опитах е ...изтеглих AndroidTool и V88  android 5.1 имейдж фаил. Закачих USB-то и с клечката натиснах копчето програмата го разпозна и дадох update. Зпочнаха да се джуркат разни надписи и накрая ерор. 
След тази опит само червения диод свети, синия не.  С клечката не мога да отворя системното меню. Друго което открих в нета е ...изтеглих DriverAssitant_v4.4 и инсталирах драйвер. Инсталирах Rockchip_Batch_Tool и със закачено USB, натиснат бутон в AV буксата и дадени на късо 5 и 6 то краче на чипа от снимката апликацията го разпознава, но го показва в син цвят а до колкото разбрах трябва да е зелен. Каквото и да опитам ...ъпдейт, изтрий , възстанови ..всичко завършва с грешка " Download boot fail".

Някой да е имал подобен проблем или да знае някакво решение... ? 

Най е лесно да го изхвърля, но предполагам, че е софтуер проблем и е разрешим вероятно.

ТВ бокс
[Изображение: tv-box.5113650.38331948.big]Download boot fail
Model
Chip. pins short circuit

Sony Xperia SP -> LG G4 -> Iphone 6s -> Samsung S8 -> Samsung S9
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Колега ето тук виж дано нещо намериш което не си пробвал >> https://4pda.ru/forum/index.php?showtopi...ry56649052
Цитирай
#3

Правилни стъпки си направил ,но най-вероятно си сбъркал вярната версия на фърма и вярната версия на платката .Затова и диода не ти свети,вероятно иска да го отвориш и да му дадеш късо на рам памета да ти го разпознае и рефлашне. Честно казано ако модела си струваше да се ядосваш ,а то ...Особено пък тоя модел е MXQ pro на 3229 ,Рециклирана памет ,липса на добра подръжка затова и цената такава.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)