Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

IAP Опит и Мнения
#1

Добър ден !

Искам да попитам хората с опит в имплементацията на In App Purchases (IAP) и техните мнения.
Например според вас колко пари в безплатна игра трябва да струва опцията за премахване на реклами ако играчите са от България ?
Ако вече имате игра/приложение с IAP и точно с IAP за премахване на рекламите може ли да кажете колко струва и какъв % от хората купуват тази опция. Особено ако потребителите са от България.

Благодаря предварително Smile
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

И аз искам инфо, за това. дори не специално за България, а попринцип. Няколко пъти вече получвам email-и с искания да предоставя опция за премахване на реклами.
Цитирай
#3

A защо си мислите, че има "рецепта" за това колко да ви струва апа (премахване на реклами)

Всеки девелопер си решава за него колко би му струвал апа, след като проверите колко такси ви взима гугъл.
Цитирай
#4

мен не ме интересува конкретно колко пари, това и аз мога да преценя. по скоро ме интересува търсят ли хората такава опция. хубаво ще е, ако някой има приложение с много потребители и такава имплементация да каже груба статистика.
Цитирай
#5

Ами затова също няма "рецепта". Ако искаш груба статистика отваряш подобни на твоето приложение в гугъл плей и им гледаш колко сваляния имат (мисля че платените показваха пак статистиката от - до сваляния). След това си задаваш въпроса "моето приложение по добро ли е от него"

Ако пазара ти е български се откажи от платени 99% от хората искат кракнати. И не си заслужава да си правиш труда да правиш такова приложение.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)