Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Андроид Орео (8) за Xperia Z2?
#1

мнение 1 от venko1407

Здравейте колеги, тъй като нашите телефони спряха на андроид 6, знаете ли дали има вече къстом ром с Орео-то, на който да му работи всичко, и е без сериозни бъгове? Видях, че в XDA има тема, но не се оправям много с чуждите езици, та мисълта ми е ако може някой да напише стъпка по стъпка целия процес. Сигурен съм, че ще се възползват много хора, защото телефончето е супер(въпреки, че е стар модел е пушка, и докато е така няма причина да го сменям, предполагам това се отнася и за други притежстели във форума), но ще е още по-добре ако е с актуален андроид.
HTC Desire C > Samsung Galaxy S4 (GT-I9505)>Sony Xperia Z2 (D6503)
Цитирай
#2

мнение 2 от ddqnov

Здравейте,

Трудна работа. Дори цели екипи от разработчици не успяват да пуснат изчистен ъпдейт на нова версия, а какво остава за сам ентусиаст разработчик от XDA??

Ако ви се тества нов софтуер, нов UI - може да пробвате, но телефона няма да е стабилен и много неща няма да работят, направих току-що един преглед - греене, крашване на приложения, неработещи доста от функциите по телефона и т.н. Няма и гаранция, че някой ще ги поправи в бъдеще.

Варианта остава да се смени устройството, мисля, че 3 години са приемлив срок за експлоатация. : ) Пускате го в OLX и вземате нещо от 2017 серията телефони отново от OLX, за да не се получава прекалено голямо "заносване на пари".
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD