Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lenovo Vibe S1 lite,проблем.
#1

Имам Lenovo Vibe S1 lite,от вчера само свети без да звъни с мелодия.Влизам в настройките му в звици,мелодии и там ги няма андройдските мелодии.Как да ги накарам да се появят.
Цитирай
Ecoflow
#2

Предполагам че възможностите са две.Или да върнеш заводските настройки или да префлашнеш софтуера на телефона.Това е ако си сигурен че преди това не си бутнал някъде нещо без да разбереш,или че не си включил или изключил някоя опция в настройките на телефона.

Един глупак може да зададе такъв въпрос,на който и 100 мъдреци да се чудят как да отговорят.Honor 8 Lite,Redmi Note 7 4/64
Цитирай
#3

Телефона си работеше,но почна да се изключва сам,докато стана,че като звъни някой само свети без да издава звук.Връщах му заводските настройки няколко пъти.Там където трябва да си избереш мелодиите,като натиснеш изписва "Настройки спряха",и ме изхвърля от менюто.
Цитирай
#4

Значи ако не се е прецакало нещо по хардуера на телефона,би трябвало да се оправи проблема с флашване на нов софтуер на телефона.

Един глупак може да зададе такъв въпрос,на който и 100 мъдреци да се чудят как да отговорят.Honor 8 Lite,Redmi Note 7 4/64
Цитирай
#5

Имам проблем с Lenovo Vibe S1 lite, ако някой може да помогне - след като изключа и wi-fi, и мобилния интернет, продължавам да имам интернет ?
Цитирай
#6

Как спираш интернета? С 1 или 2 сим карти използваш телефона?

 MI 11 ULTRA & MI 9 powered by Xiaomi EU 
При забелязано нарушение на правилата на форума , моля ползвайте бутона "Докладвай" ! ____________________


Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)