Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Huawei MediaPad T3 9.6 LTE AGS-L09
#1

мнение 1 от Chelios2

Здравейте, някой да има таблета от заглавието? Ако може да сподели малко повече за него защото съм му хвърлил око да го взема. Ще бъда благодарен.
Цитирай
#2

мнение 2 от gogo333

Здравей колега! От една седмица имам въпросния таблет и съм доволен от него. Компактен е и удобен за ползване. Няма проблем със свързването с 4G, държи сигнала добре. Като база за сравнение използвам стария ми таблет Lenovo Yoga 10 HD+. Използвам едни и същи приложения и на двата таблета и Huawei се държи много по добре. Там където Lenovo-то лагва и се бави Huawei няма никакви проблеми. Единствения недостатък за мен по лошия звук на Huawei спрямо старото ми Lenovo. Камерата не е нищо особенно. Добро, бюджетно таблетче. Лично аз съм доволен.
Весели празници!
LG V10, Huawei P8Lite 2017 
Lenovo Yoga 10 HD+ B8080
Цитирай
#3

мнение 3 от sunyfilipov

(28 Dec 2017, 13:58:26)gogo333 написа: Здравей колега! От една седмица имам въпросния таблет и съм доволен от него. Компактен е и удобен за ползване. Няма проблем със свързването с 4G, държи сигнала добре. Като база за сравнение използвам стария ми таблет Lenovo Yoga 10 HD+. Използвам едни и същи приложения и на двата таблета и Huawei се държи много по добре. Там където Lenovo-то лагва и се бави Huawei няма никакви проблеми. Единствения недостатък за мен по лошия звук на Huawei спрямо старото ми Lenovo. Камерата не е нищо особенно. Добро, бюджетно таблетче. Лично аз съм доволен.
Весели празници!

 Здравей, как се провеждат телефонни разговори с таблета, защото сложих сим карта, контактите ми излезнаха, но като искам да набера някой ми изписва, че не може.
Дай съвет, помощ от публиката както се казва.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD