Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Не зарежда!!!
#1

мнение 1 от Silvergreen

Здравейте , много рядко пиша тук понеже нямам кой знае какви проблеми с телефончето , но този път съм бесен. Грам ток не иска да приеме, през кабела. Имам 2 фаст и едно нормално зарядно, всичките с орогинални кабели, единият от които е почти нов. Зарежда само през безжичното зарядно(китайско). Когато е изгасен и му сложа кабела се появява батерията с една гръмотевица вътре и... до там, не започва да мига и да я пълни. Прочетпх няколко теми, не видях точно същия проблем , но предполагам става дума за дефектирал usb port. Вие на какво мнение сте? Колко ли ще излезе смянт?
Благодаря предварително


Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитирай
#2

мнение 2 от h3tr1k

Колега ако батерията ти е разредена напълно говоря ти абсолютно напълно на зарядно не можеш да я вдигнеш. Трябва си машина или я нагрей с топъл въздух на 100-120 градуса и вкарай кабела ако тръгне да зарежда значи не е USB порта. Този телефон както и другите на самсунг по-нови модели USB порта е заедно със сензорните бутони самата платка не е скъпа но трябва да отлепиш дисплея за да смениш бутоните което е много скапано от страна на прозводителя.
Пробвай варианта с батерията ако не порта изглежда ето така :
[Изображение: charging-port-dock-connector-for-samsung...28f-57.jpg]
Извършваме ремонтни дейности на : Смартфони, Таблети, Лаптопи, Компютри. Възстановяване на платки, намокрени устройства, Отключване на пароли, FRP LOCK, шаблони, отключване на оператори, Смяна на стъкла и други.
0899 721 550 
http://gstechnology.info
Цитирай
#3

мнение 3 от Silvergreen

На 100% не е батерия. Остава порта.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитирай
#4

мнение 4 от Silvergreen

Ако някой има сходен проблем, 120 лв стува в сервиза на Самсунг.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD