Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Upgrading from OnePlus Two
#1

Здравейте, от известно време сегашния ми 1+2 се разпада малко(Бутоните за звука и Power падат ако телефона не е с case), отвори ми се възможност да взема 3T за под 500лв. и се чудя заслужава ли си изобщо ? Мерси за вниманието. ^^

LG G3 Titan 16GB 
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Предвид ситуацията ти, може би не е лоша идеята. Хубаво е да изискваш гаранция (стига да има такава), чрез която да си смениш батерията безплатно в техния сервиз. Макар че, като им гледам циганската култура, най-много да ти я сменят със стара такава Smile Скоро, съвсем скоро поддръжката на OnePlus 3T ще спре. Очаква се 8.1 да е последната Android версия, която да получи официално.
Цитирай
#3

(2018-01-11, 17:30:23)rodi1i написа:  Предвид ситуацията ти, може би не е лоша идеята. Хубаво е да изискваш гаранция (стига да има такава), чрез която да си смениш батерията безплатно в техния сервиз. Макар че, като им гледам циганската култура, най-много да ти я сменят със стара такава Smile Скоро, съвсем скоро поддръжката на OnePlus 3T ще спре. Очаква се 8.1 да е последната Android версия, която да получи официално.

Не мисля, че има гаранция. 3T имат ли голями проблеми с батерията ?

LG G3 Titan 16GB 
Цитирай
#4

Освен, че батерията му не отговаря на реален ампераж, посочен в спецификацията на телефона - не.

 
Цитирай
#5

На твое място бих издържал още няколко месеца и бих взел направо 6,вероятно юни

Samsung Galaxy S9+ / 64GB+64GB SD Card / CoralBlue   

OnePlus 3 / 64GB /SoftGold 

Цитирай
#6

Зависи от бюджета, 500лв за 1 годишен телефон ми се струват множко(при положение че тоя телефон нов беше 860лв), но пък ако искаш нов трябва да приготвиш поне още толкова.
Реално телефона с този хардуер+софтуер ще кара без проблеми поне още две-три години, така че всичко зависи от бюджета и мераците Smile
Цитирай
#7

Реших да остана с 1+2 за сега.

LG G3 Titan 16GB 
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)