Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Honor 8 - рестартира се сам.
#1

мнение 1 от tisho0

Здравейте. От доста време съм с тази машинка и съм супер доволен. Появи се обаче доста досаден проблем - започна да се рестартира сам когато си пожелае. Имам случаи,  в които не мога да го  стартирам с часове. Просто се рестартира стига до определено положение и пак рестарт. Давах го вече 3 пъти за поправка в Теленор, но от там само ми подменят софтуера и ми казват, че телефона ми работи в норми. Та въпросът ми е дали някой е имал подобен проблем и ако да как го е решил? Приемам и всякакви други мнения по въпроса, за да успея да си разреша проблема.
Huawei Honor 8
Цитирай
#2

мнение 2 от Vi70

След 3 сервизни обслужвания ако не го оправят, трябва да го заменят с нов. Ако го прави често, отиди в някой офис и им покажи, че телефона продължава да прави проблеми и поискай да го заменят с нов. Ако се дърпат, върни се със служител на КЗП.
Цитирай
#3

мнение 3 от xelibry

(13 Jan 2018, 13:38:12)tisho0 написа: Здравейте. От доста време съм с тази машинка и съм супер доволен. Появи се обаче доста досаден проблем - започна да се рестартира сам когато си пожелае. Имам случаи,  в които не мога да го  стартирам с часове. Просто се рестартира стига до определено положение и пак рестарт. Давах го вече 3 пъти за поправка в Теленор, но от там само ми подменят софтуера и ми казват, че телефона ми работи в норми. Та въпросът ми е дали някой е имал подобен проблем и ако да как го е решил? Приемам и всякакви други мнения по въпроса, за да успея да си разреша проблема.

Не се занимавай повече с Теленор а направо го занеси в сервиза на Хуауей на ул.Леге, определено ще ти го оправят или ще го подменят с нов.
Цитирай
#4

мнение 4 от tisho0

(14 Jan 2018, 21:10:59)xelibry написа: Не се занимавай повече с Теленор а направо го занеси в сервиза на Хуауей на ул.Леге, определено ще ти го оправят или ще го подменят с нов.

Първо мерси за отговара. Второ от Пловдив съм. В този сервиз признават гаранцията на Теленор или ?
Huawei Honor 8
Цитирай
#5

мнение 5 от vesoisthebest

Само да вметна,че на жена ми телефона също се изключи веднъж и не искаше да се пуска 10-15 минути.Това преди седмица се случи,преди това и след това не го е правил.Нашия също има гаранция към Теленор,ако има нещо го пращам,но за сега няма други проблеми.Може да е било нещо бъгвация на системата,знае ли човек..
S7e
Цитирай
#6

мнение 6 от NoMaD

(14 Jan 2018, 22:42:23)tisho0 написа: Второ от Пловдив съм. В този сервиз признават гаранцията на Теленор или ?
Ако сервизът е оторизиран - да.
 
Цитирай
#7

мнение 7 от tisho0

(16 Jan 2018, 12:58:36)vesoisthebest написа: Само да вметна,че на жена ми телефона също се изключи веднъж и не искаше да се пуска 10-15 минути.Това преди седмица се случи,преди това и след това не го е правил.Нашия също има гаранция към Теленор,ако има нещо го пращам,но за сега няма други проблеми.Може да е било нещо бъгвация на системата,знае ли човек..

Едно от заключенията на сервиза беше, че проблема се е появил заради приложение което съм инсталирал. Така, че ако е инсталирала някоя игра или приложение наскоро, което не ѝ е важно май е по-добре да го изтрие. При мен обаче след като го взема от сервиза не инсталирам нищо и отново се рестартира сам. Шантава работа...
Huawei Honor 8
Цитирай
#8

мнение 8 от person

Инсталирай 'Cleaner Mobile Pro' и виж как е....
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD