Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Как се изтрива Google акаунт от Sony Xperia Z5 Premium?
#1

мнение 1 от instrument

Здравейте, предстои ми изпращане на телефона за ремонт в сервиз. Съответно премахвам всички снимки, музика и т.н. Това, което не можах да премахна е Google акаунта си. При опит да го изтрия получавам съобщението, цитирам "Тази промяна не е разрешена от администратора ви." Това е абсолютна глупост, откога телефона ми има администратор, различен от мен!!?? Явно има проблем, но не е в моята компетенция. Моля за помощ!
Цитирай
#2

мнение 2 от Monipeev

Не е невъзможно да се изтрие акаунт, вероятно ако опиташ и през компютър , но защо просто не премахнеш/ откачиш това устройство от тези, които имат достъп до Gmail акаунта ти?
Предполагам, че това имаш в предвид, а не изтриване на акаунта, което ще рефлектира върху всяко едно устройство, на което си въвел и синхронизирал и синхронизираш с Gmail акаунт.
Премахни устройството което ще изпращаш за ремонт, от тук:
https://myaccount.google.com/find-your-phone
Ще ти даде устройствата, които имат достъп и опции за прекратяване на този достъп.
Sony® Xperia Z2 /Sirius/ - Android 6.0.1
Moto 360° - Silver-Android 6


Цитирай
#3

мнение 3 от instrument

Имах предвид телефонът да е без акаунт щом ще ходи в сервиз (все пак не се знае какви хора ще имат достъп до информацията ми), а не заличаване на акаунта като цяло, само излизане от него на телефона. Линкът в отговора Ви ми свърши работа, благодаря за което!!
Цитирай
#4

мнение 4 от BisVal

Не знам какво има на телефона ти , но някои програми за оптимизация правят такива проблеми. Ако имаш - махни ги , рестартирай и пробвай пак.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD