Вчера видях че е налична системна актуализация до андроид 8.0 орео. Някой колега инсталирал ли е актуализацията? Ако да, ще помоля да сподели как се държи телефона след нея. Благодаря в аванс!
Аз, отдавна съм с 8.0 бета версията и отначало ми беше малко по странно, дори не ми допадаше, но свикнах с недостатъците. Днес получих официалната версия на 8.0, проблемите вече са отстранени!
Sony xperia, Asus memo pad hd7, Motorola Moto G, LG K10 K420
Аз днес получих ъбдейта. Но след рестарт телефона заби на начален екран и отдолу пише данлоад моде. И не иска по никакъв начин да тръгне. Утре отива на сервиз.
Оправих го.
Най интерсното е че пак ги направи този номер. А и не иска да влезе в режима за пълно триене на телефона.
(Последна редакция: 2018-02-16, 09:05:06 от Sofroni.)
Вчера и аз актуализирах до ореото. Всичко мина гладко и в момента се държи добре телефона. Не съм връщал фабрични настройки, понеже не съм попадал на бъгове. Ако нещо забележа ще направя ресет, но за сега е добре.
След актуализацията имам проблем със звука. Незнайно защо се намаля от нищото силата на звука при звънене. Още не съм разбрал подробности и не съм връщал заводски настройки. Някой ако е забелязал проблема и го е решил по някакъв начин ще съм благодарен да сподели. Благодаря!
Аз установих, че е в тясна връзка с Dolby-то. Когато е включено и пусна youtube, въпреки че ми е усилено до край нивото за мелодията при звънене, когато някой ми звънне, или вляза в настройките на звука, осезаемо по-слабо се чува силата на звънене. Използвах приложението "Поддръжка" и там в чат с оператор ми казаха, че проблема ескалира. Обещаха да реагират и да отстранят проблема. Ще почакам да видим дали ще пуснат някой фикс. Ако не и аз ще му метна едни заводски.
А как връщате фабричните настройки. Защото аз пробвам при изгасен телефон. С волумето на горе и палара и ми изписва че не се подържа. А и има включен кабел.
От вчера лентата с батерията, часовника и мрежата ми стана с черни букви/цифри/, бях с черен фон и си изкарах акъла, рестартирах но не се оправи и се наложи да сменя фона. Други промени не мога да забележа към момента.