Теми: 91
Член от: 2017-05
Устройства: Samsung Galaxy S21 Ultra
Ами моето първо предложение беше тези названия да се поставят по лична преценка на екипа и то ако потребителят желае. Иначе трудно ще се създаде матрица, която да удовлетворява всички.
Над силата е само умението да я владеем!
Теми: 26
Член от: 2010-11
Устройства: P4
Трябва да има и титла новинар, защото някои потребители трупат постове само с линкове към новини или промоции и само с това се занимават. Даже има такива и с над 8000 хиляди поста от посочени линкове към новини и промоции на google play.
(Последна редакция: 2018-03-22, 19:50:45 от
anatol06.)
Теми: 16
Член от: 2014-09
Устройства: Huawei Mate 10 Pro + Huawei Watch GT
Преди когато държех форум бях направил така че когато даден потребител има еди какъв си брой репутация в настройките на профила излизаше меню в което да си напише собствен ранк и да си сложи банерче на ранка еднократно, а за хората които искаха без достигане на дадена репутация с смс това също е добро като идея,но без смси. Когато някой си сменяше ранка минаваше през одобрение ако е нещо нецензорно не се одобряваше и му се забраняваше да си сменя ранка, а ако е нещо което става се одобряваше. Помислете и над това!
Alcatel one touch idol => Alcatel one touch idol 2 / Timmy E86 =>Alcatel idol 3 4.7 => HTC 10 => Huawei Mate 10 PRO + Huawei Watch GT 2 PRO
(Последна редакция: 2018-03-24, 01:33:07 от
Gosho223.)
Теми: 3
Член от: 2012-07
Устройства: Samsung Galaxy S6 -> Samsung Galaxy S10+
(2018-03-24, 17:57:14)suffer написа: Ако са достатъчно активни могат и сами да си поискат титла.
Който не е чел тази тема той не е писал в нея.
За теб предлагам нещо от рода - Factory Reset 
Чета темата от самото начало, но аз не съм от най-активните потребители на форума и затова не съм дала мнение. Аз съм от тези регистрирани отдавна, но повече чета от колкото да пиша.
Смятам, че "титли" като Гуру и Мастър не са удачни.
Ще се присъединя към divna за "титла" Андроид Лейди
На мен ми допаднаха предложенията на
MUFC, NoMaD, divna, Lupita и GH0STFACE
Споделям мнението на
GH0STFACE, че репутацията трябва да се комбинира с определен брой мнения, стига разбира се платформата да го позволява. В противен случай има риск от това хора, които само спамят или редовно качват снимки (както е даден пример в предишен пост) да са "Гуру", "Профи" и т.н
Samsung Galaxy S10 Plus Prism White and Second Phone Nokia E 72
Samsung Galaxy S III Marble White -> Samsung Galaxy S 6 White Pearl ->
(Последна редакция: 2018-03-24, 18:42:27 от
NaniG.)
Теми: 26
Член от: 2010-11
Устройства: P4
(2018-03-24, 17:57:14)suffer написа: Ако са достатъчно активни могат и сами да си поискат титла.
Който не е чел тази тема той не е писал в нея.
За теб предлагам нещо от рода - Factory Reset 
Много правилно. Може и @
NoMaD промоцията.
(Последна редакция: 2018-03-24, 19:17:10 от
anatol06.)
Теми: 12
Член от: 2011-05
Явно темата тръгва в неподходяща посока. Засега ключ.
Теми: 653
Член от: 2011-08
Устройства: GP 6
До вниманието на администрацията! Поради това, че за мен не приемлем фактът, че някои от юзърите, които автоматично получават новата си титла само въз основа на това, че имат висока репутация и то само заради участието си в 3-4 теми и най-вече от постнати снимки от фазиендата си на цветя, пчелички и тревички, с което по никакъв начин и с нищо не се допринася за развитието на форума - във вид на помощ или компетентен съвет за решаване на редица проблеми, дискутирани тук и като по този начин по статут се приравняват към тези, които наистина със знанията си и опит са помогнали на доста хора тук, моля да ми бъде върната старата титла "редовен потребител", ако има такава техническа възможност. Благодаря.
(Последна редакция: 2018-04-25, 19:53:42 от
NoMaD.)
1 потребител изказва благодарност на NoMaD за това мнение:1 потребител изказва благодарност на NoMaD за това мнение
• nanobanano