Темата е заключена
Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

★★★ Конкурс за избор на нови потребителски титли
#51

Ами моето първо предложение беше тези названия да се поставят по лична преценка на екипа и то ако потребителят желае. Иначе трудно ще се създаде матрица, която да удовлетворява всички.

Над силата е само умението да я владеем!
Зарядни и кабели usb-c
#52

Трябва да има и титла новинар, защото някои потребители трупат постове само с линкове към новини или промоции и само с това се занимават. Даже има такива и с над 8000 хиляди поста от посочени линкове към новини и промоции на google play.
#53

Да хвърля и моите 2 стотинки...

0 < 9 - Само минавам
10 < 49 - Любопитен
50 < 99 - Ентусиаст
100 < 199 - Редовен
200 < 499 - Фен
500 < 999 - Разбирач
1000 > - Посветен

Не е задължително ранговете да са свързани с думата Андроид. Може да са по-разчупени и свежи. Моите са загатнати като варианти, винаги може да се обогатят от човек с по-дълбоки литературни познания!(и фантазия)

Отделно, може да се обвърже получената репутация, с избиране на къстъм ранг, защото явно този потребител е редовен, харизматичен Big Grin , и поради една или друга причина, се харесва на форум юзърите. Не е задължително да е Девелопър или Билдер или ВМ Уеър Бог, за да е популярен и харесван. Дали ще е Гуру/Мастер/Джеди/Икона...може да е въпрос на личен избор предоставен от уважаемите господа администриращи и модериращи форума, или да получи служебно къстъм ранг име - Спамер/Зомби/Кибик/Модел*...по тяхно решение и спрямо заслугите по темите.

* - ..моделка (бел.ред)
#54

Преди когато държех форум бях направил така че когато даден потребител има еди какъв си брой репутация в настройките на профила излизаше меню в което да си напише собствен ранк и да си сложи банерче на ранка еднократно, а за хората които искаха без достигане на дадена репутация с смс това също е добро като идея,но без смси. Когато някой си сменяше ранка минаваше през одобрение ако е нещо нецензорно не се одобряваше и му се забраняваше да си сменя ранка, а ако е нещо което става се одобряваше. Помислете и над това!

Alcatel one touch idol => Alcatel one touch idol 2 / Timmy E86 =>Alcatel idol 3 4.7 => HTC 10 => Huawei Mate 10 PRO + Huawei Watch GT 2 PRO
#55

(2018-03-22, 11:24:15)NoMaD написа:   Некоректно поставено искане. Ами останалите лица от женски пол, например: @3opu7o, @adssy, @betina75, @dreems, @emilycox, @FLori, @gerypo, @jolg_16, @kalina_enkova@abv.bg, @kamib, @leannadecker, @Lupita, @mariaa7, @NaniG, @qnchita1988, @rainy-mood, @Rock_Lady, @sisita123, @Teri, @ultravioletsf, @VikeZ, @Zorya. Те не са такива и ще се водят в друга категория, така ли?

Ако са достатъчно активни могат и сами да си поискат титла.
Който не е чел тази тема той не е писал в нея.
За теб предлагам нещо от рода - Factory Reset Smile
[-] 1 потребител изказва благодарност на suffer за това мнение:
  • Friz
#56

(2018-03-24, 17:57:14)suffer написа:  Ако са достатъчно активни могат и сами да си поискат титла.
Който не е чел тази тема той не е писал в нея.
За теб предлагам нещо от рода - Factory Reset Smile
Чета темата от самото начало, но аз не съм от най-активните потребители на форума и затова не съм дала мнение. Аз съм от тези регистрирани отдавна, но повече чета от колкото да пиша.
Смятам, че "титли" като Гуру и Мастър не са удачни.
Ще се присъединя към divna за "титла" Андроид Лейди Smile
На мен ми допаднаха предложенията на MUFC, NoMaD, divna, Lupita  и GH0STFACE
Споделям мнението на GH0STFACE, че репутацията трябва да се комбинира с определен брой мнения, стига разбира се платформата да го позволява. В противен случай има риск от това хора, които само спамят или редовно качват снимки (както е даден пример в предишен пост) да са "Гуру", "Профи" и т.н

Samsung Galaxy S10 Plus Prism White and Second Phone Nokia E 72
Samsung Galaxy S III Marble White -> Samsung Galaxy S 6 White Pearl ->
#57

(2018-03-24, 17:57:14)suffer написа:  Ако са достатъчно активни могат и сами да си поискат титла.
Който не е чел тази тема той не е писал в нея.
За теб предлагам нещо от рода - Factory Reset Smile

Много правилно. Може и @NoMaD промоцията.
#58

(2018-03-24, 17:57:14)suffer написа:   ....За теб предлагам нещо от рода - Factory Reset 
(2018-03-24, 19:16:31)anatol06 написа:  Много правилно. Може и @NoMaD промоцията.
Като цяло самата концепция за измисляне на прякори е обидна.... Дори те и да са позитивни. Асоциациите възникват при всичките, но интелигентните хора ги пазят в себе си, уважавайки другите. В случая виждам, че някои лица тук имат проблеми и комплекси, като насочват въображението си не в посока на положителна креативност, а просто измислят и съчиняват прякори на хората, които никога не са ги виждали през живота, дори не ги и познават. Разбираемо е - от една страна това е удобно да манипулираш някого, а от другата - един погрешен начин на самоутвърждаване както в собствените, така и в очите на другите.

P.S. Ще помоля да се въздържите от отговор на поста ми, най-малко защото и двамата сте в "Списъка на игнорираните" от години, както и самият факт, че не искам, а и нямам възможност да чета коментарите ви с цел заяждане или просто помощ както в тази тема, но и в другите също.

 
#59

(2018-03-24, 19:16:31)anatol06 написа:  Много правилно. Може и @NoMaD промоцията.

Дори и номад промоцията да носи титла, то ще е заслужено ...човека прави нещо с което да е полезен на форума ... но за това следва да мисли екипа, а не потребителите ... Потребителите трявба да мислят с какво те да са полезни за форума, а не да търсят кусури на останалите ... 
Предлагам да се замислим какви ще са нашите титли ... С какво сме допринесли за развитието на тази андроид общност? С какво сме били полезни? До колко мненията ни са били нужни и полезни?
Така от страни лесно ...

Колкото до андроид лейди ... андроид джентълмен трябва да има също ... от там като ще имаме титли по полови белези какво правим с разните други полове? Не може без титли за разните  гейове, джендъри, би-джендъри, джендър-променливи, джендър-напречни, пан-джендъри, андрогени, жена-в-мъж, мъж-в-жена, интер-сексуални, безполови, многополови и т.н. , много са няма време да ги изреждаме всички ... да не се чувстват пропуснати тези колеги ... мислено сме с тях ...

Та колеги ...
#60

(2018-03-24, 21:17:14)NoMaD написа:  Като цяло самата концепция за измисляне на прякори е обидна.... Дори те и да са позитивни. Асоциациите възникват при всичките, но интелигентните хора ги пазят в себе си, уважавайки другите. В случая виждам, че някои лица тук имат проблеми и комплекси, като насочват въображението си не в посока на положителна креативност, а просто измислят и съчиняват прякори на хората, които никога не са ги виждали през живота, дори не ги и познават. Разбираемо е - от една страна това е удобно да манипулираш някого, а от другата - един погрешен начин на самоутвърждаване както в собствените, така и в очите на другите.

P.S. Ще помоля да се въздържите от отговор на поста ми, най-малко защото и двамата сте в "Списъка на игнорираните" от години, както и самият факт, че не искам, а и нямам възможност да чета коментарите ви с цел заяждане или просто помощ както в тази тема, но и в другите също.

Не мога да оставя това без отговор.
1. Това е форум и какви сме в живия живот ... всеки е някой, но не е нужно навсякъде да се взимаш на сериозно.
2. Трябва да се прави разлика между шеговит тон и заяждане/обида (не ти казвам как да приемаш постовете ми (ако е имало такива насочени към теб, а аз какво съм имал предвид)).
3. Темата е за титли, някои се получават за заслуги, други от наблюдение - постовете на хората.
Мога да ти покажа 20 твои поста съветващи ресет, мога да ти покажа и 20 мои съветващи същото
Защо пък ресетът да не ти е специалност или нещото, което най-често диагностицираш?
#61

Явно темата тръгва в неподходяща посока. Засега ключ.
#62

Благодарим на всички включили се в предложенията и гласуването.

Новите титли са факт и след леки корекции се избра вариант:

Цитат:0-49 Андроид Читател (потребителите нямат звезди)
50-99 Андроид Любител (потребителите имат 1 звезда)
100-299 - Андроид Ентусиаст (потребителите имат 2 звезди)
300-499 - Андроид Фен (потребителите имат 3 звезди)
500-999 - Андроид Спец (потребителите имат 4 звезди)
Над 1000 + над 100 репутация - Андроид Мастър (потребителите имат 5 звезди)
Над 3000 + над 300 репутация - Андроид Гуру (потребителите имат 6 звезди)
#63

До вниманието на администрацията! Поради това, че за мен не приемлем фактът, че някои от юзърите, които автоматично получават новата си титла само въз основа на това, че имат висока репутация и то само заради участието си в 3-4 теми и най-вече от постнати снимки от фазиендата си на цветя, пчелички и тревички, с което по никакъв начин и с нищо не се допринася за развитието на форума - във вид на помощ или компетентен съвет за решаване на редица проблеми, дискутирани тук и като по този начин по статут се приравняват към тези, които наистина със знанията си и опит са помогнали на доста хора тук, моля да ми бъде върната старата титла "редовен потребител", ако има такава техническа възможност. Благодаря.

 
[-] 1 потребител изказва благодарност на NoMaD за това мнение:
  • nanobanano
#64

@NoMaD и на мен ми се искат много неща, но си има установени правила. Още повече, че титлите са гласувани от всички ни и това е предпочитанието на по-голямата част.
В едно общество винаги ще има хора, който не заслужават нещо, но поради определени факти минават "между капките". Няма как всички на 100% да са доволни (това само в Северна Корея го има)!
Темата е заключена
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)