Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Фабрични настройки на телефона - Huawei
#1

мнение 1 от Stilian555

Здравейте. Мисля да си направя фабрични настройки на телефона (просто профилактично) и не искам да си загубя нищо. Има ли някаква настройка на Huawei за синхронизация? Че с тази на Гугъл никога не съм се оправял. Снимките да ми се запазят и приложенията, както и контактите, които са в My Contacts на Теленор , ако има значение. Някакви съвети?
Цитирай
#2

мнение 2 от srhristoff

Има hauwei backup. Като го поразцъкаш ще видиш, че можеш да запазиш настройките на приложенията(системни и потребителски), смс-те, контактите и т.н. Поразгледай из възможностите които предлага. Относно снимките, за най-сигурно, свали си ги някъде на компютър, за всеки случай. Принципно factory reset-a не би следвало да ти затрие снимките, но все пак всичко се случва.
Цитирай
#3

мнение 3 от Stilian555

Благодаря.
Цитирай
#4

мнение 4 от Aalesund

Аз лично никога не съм ползвал тази настройка на Huawei бекъп. Един път правих възстановяване чрез Гугъл и реално ми възстанови всички приложения и т.н.
Мога да те посъветвам да влезнеш в Контакти на твоя телефон, после да чекнеш всички, след това да дадеш копиране в Гугъл Акаунта ти. След това дори и при резет и без да връщащ бекъп, то щом си в гугъл акаунта ти тези контакти ще ти се помнят. Също дори и да си на друг телефон пак ще си имаш контактите. Аз моите контакти именно в Гугъл акаунта винаги ги слагам, а не на СИМ или на Телефон, така ги имам навсякъде дори и да съм на друг телефон. Щом си влезна в Гугъл профила и те зареждат.
За да запазиш снимките, просто при фабричния резет не избирай опцията за изтриване на вътрешно хранилище, така реално само Андроид ще се преинсталира, но без да ти трие снимки и каквото искаш.
Относно прифолежнията, то след преинстал като влезнеш в Гугъл Магазин отиди на Моите пирложения и игри, след това Колекция и ще видиш всяко едно приложение, което е било инсталирано и ще можеш да ги инсталираш отново.
Аз поне така правя, защото лично аз не намирам смисъл да правя резет, ако след това възстановявам всичко от бекъп, защото след като се възстанови пак ще е същия като преди резета, което пък прави фабричния резет безсмислен.
Както казах: 1. Сложи контактите в Гугъл профила, 2. Не изтривай Вътрешното хранилище, 3. Инсталирай си приложенията които ти трябват от самата Колекция в Гугъл магазина.
Имай предвид, че по дефалт Изтриване на Вътрешното хранилище е чекнато, ти реално трябва да го отчекнеш, тази отметка се намира точно над бутона за фабричния резет.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD