Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

гаранция към oneplus
#1

Някой възползвал ли се е от гаранцията на телефони към oneplus. Как се процедира, за чия сметка остават транспортните?
Да си излея мъката: от няколко дни при опит да използвам камерата периодично си забиваше, помислих си че нещо се е омазал андроида и реших да го ресетна от тогава нямам основна камера, предната (фейс) си работи. Също отказа да се вкл. и светкавицата, съответно фенерчето. При направен тест през *#808# се окзва че само основната не може да се стартира а светкавицата светва. 

OnePlus 3T
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Имаше хора с опит до колкото си спомням, но най добре пиши на съпорта им. Най-добре ще те опътят Smile Един приятел изпраща неговата тройка и мисля, че до Полша я пращаше. Там имат склад и сервиз за Европа. За щастие телефона не ходи до Китай Smile
Цитирай
#3

Драснах едно писамце на съпорта, с подробно описание на проблема и малко скрийншотове. За сега чакам отговор. Ако трябва да си поемам и транспортните и чакането над месец(ремонт + куриери), направо си поръчвам една камера за 8$ и приключвам

OnePlus 3T
Цитирай
#4

На колега, смяна на дисплей гаранционно отне 5 дни ,и нито стотинка на се плаща !
Цитирай
#5

Така след два разменени мейла със съпорта и последвал транспорт до сервизна база и след 7 дни(календарни, два от които почивни), телефонът е при мен. Няма никакви следи от разглобяване, в каквото състояние(външно) съм го изпратил така ми е върнат. Всички разходи бяха за сметка на oneplus. С две думи ме спечелиха окончателно като лоялен клиент.

OnePlus 3T
Цитирай
#6

Това е добре че са си оправили servica в сравнение с преди. По-може да наклони везните да взема трети модел от тяхната марка. 6та.

Samsung Galaxy S9+ / 64GB+64GB SD Card / CoralBlue   

OnePlus 3 / 64GB /SoftGold 

Цитирай
#7

Когато си взех моя OnePlusOne тези който имаха проблеми с апаратите се оплакваха много от съпорта по форумите.Хубаво е ,че са поправили тая грешка.Да определено е PLUS в тяхна полза.

 Oneplus One 64 GB Sandstone Black  работещ все още
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)