Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Много спешна помощ (акаунт)
#1

Мой важен човек искаше нова поща в gmail и телефона беше със Акаунт на гмайл samsung s6 edge, аз влязох в акаунти, изтрих стария и не обърнах внимание как се казва, след това направих новия профил, но в стария акаунт имаше 400 контакти и всички му ги изтрих все едно със новия профил, и не можем да се сетим точния ник на профила на стария акаунт, смисъл има ли начин да видя някъде хронология нещо?
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

На мен поне не ми е известен някакъв начин да разбереш стария gmail.
Цитирай
#3

Умирам от срам човек, значи видях го двете.имена.и цифри, ама не мога да си върна спомените в главата, ние знаем паролата, но не може да открием името от 2 часа цъкам в гмайл и не става..
Цитирай
#4

Даван ли е този акаунт като бекъп меил за някой друг? Обикновенно праща и меил с инфо, че е бекъп меил? Регистрация в някой форум, сайт, профил, фейсбук? Може да се види.

*******************
Кой изпи бирата?
Цитирай
#5

Аз се сетих за това, че при самата регистрация на много места се иска да се посочи резервен мейл? Може да се провери в резервния за изпратен мейл от gmail с данни за регистрацията. Честно казано не помня дали при регистрация в gmail се подава такъв резервен мейл, но не пречи да се провери.

Samsung Galaxy S III Marble White -> Samsung Galaxy S 6 White Pearl and Second Phone Nokia E 72
Цитирай
#6

Ей намерих данните, влязох как мога от стария профил да копирам в новия профил контактите?
Цитирай
#7

Експортиране и след това ги импортираш в новия профил.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy S9 Plus
Samsung Galaxy Note 8
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)