Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Премстване на вградени приложения на samsung j3 (2016)
#1

мнение 1 от gogorog

Здравейте от скоро имам телефон Samsung galaxy j3 (2016), който не е руутнат. Телефона е в гаранция и то още доста дълго. Инсталирах няколко приложения и вградената памет се запълни. Реших да преместя някои от приложенията на SD картата, но неуспешно. Четох малко из форумите, но за сега не мога да се преборя с вградените приложения. Може ли някой да помогне като отговори как мога да преместя следните вградени приложения на SD картата, без да нарушавам гаранцията:
1. Facebook
2. Youtube
3. Windows apps (word, excell, note, powerpoint, one, skype)
4. Samsung apps.
Благодаря предварително.
Цитирай
#2

мнение 2 от ivan_vylka

По принцип можеш да пробваш да си обединиш външната памет с вътрешната. Става през команден прозорец през компютър с няколко команди, не изисква руут. Но е сложно за начинаещ, ако не си правил друг път подобни операции. И не работи на всеки телефон, не знам специално за този дали ще работи. Ако имаш интерес и нерви да се занимаваш, пиши да ти дам линкове с инструкции.
Samsung Galaxy Note 8 & Apple iPhone X
Цитирай
#3

мнение 3 от Luke Netwalker

(09 Apr 2018, 20:55:47)gogorog написа: Може ли някой да помогне като отговори как мога да преместя следните вградени приложения на SD картата, без да нарушавам гаранцията:
1. Facebook
2. Youtube
3. Windows apps (word, excell, note, powerpoint, one, skype)
4. Samsung apps.
Благодаря предварително.

Пробвай с тази програма:
https://ndox.abv.bg/download?id=1a1658360e
Аз я ползвам на SG J5 2016. По принцип не всички приложения могат да се местят на SD картата, дори при наличието на руут. Моя телефон също не е руутнат. За приложенията, които те интересуват не знам защото не ги ползвам. Skype Lite може да бъде преместен.
Lenovo S660, Prestigio PMP 5580C, SG J5 2016
Цитирай
#4

мнение 4 от gogorog

Инсталирах програмата но не ми позволи да преместя нищо друго освен самата програма. Нещо друго като идея?
Цитирай
#5

мнение 5 от Luke Netwalker

Програмите, които си посочил са системни приложения (или по-скоро са маскирани като такива). Евентуално можеш да ги махнеш/местиш след рут. Сега ако не ги ползваш, можеш да ги върнеш към изходните версии и ще заемат малко място. Има lite версия на Skype, която може да бъде преместена на микроСД картата. А стоковия сега ми заема 20 kB от постоянната памет. Facebook и други приложения, които споменаваш не ползвам, но сигурно и те имат lite версии, които могат да бъдат преместени.
Lenovo S660, Prestigio PMP 5580C, SG J5 2016
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android