Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Въпроси относно Senior Android Developer позиции в София
#1
Question 

Здравейте,

Семейството ми и моя милост живеем и работим от много години в Канада.
Аз съм програмист от 22 години, и пиша Android приложения от 8 години и половина.

Отделно веднъж в седмицата като инструктор преподавам начален курс за Android програмиране в един голям университет тук (повече от 4 години вече).

Преди броени месеци решихме, че може би е време да се прибираме към България. Засега сме поставили цел да е до края на септември. Или докато (ако е писано) има фирма, която е заинтересована да започна и по-рано.
Което е причина да се вглеждам в различни обяви и оферти за Senior Android Developer.

Сайта, който наблюдавам ежедневно, е jobs.bg. Има и други подобни български сайтове за работа, но този като че ли е с повече програмистки обяви.

Бих помолил всеки, който има повече подрбности как да се свържа със сериозни компании в София които търсят подобни специалисти да ми драсне лично съобщение.

Бих също оценил, ако споделите подрбности как може да се направи и преподава курс в София (на английски + Java/Android).

Всяка информация по темите е ценна за мен, за което благодаря с предварение!

Не публикувам в този пост резюме и лични данни, което е разбираемо.

Благодаря ви,
-Димитър
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

и фейсбук има групи, които да ти помогнат да си намериш работа. примерно devbg и devbg-jobs
Цитирай
#3

Правиш си едно CV + portfolio и кандидатстваш, с този си опит всеки който може да си позволи програмист с толкова стаж би те извикал на интервю. Но и да идеш в "сериозна" компания, не очаквай че ще получаваш, колкото в Канада.

Колкото до курсовете, ако искаш да си правиш академия, то в София е пълно с тавива и трябва да помислиш, как да привлечеш в твоята, ако искаш само да си преподавател, то както казах е пълно с такива академии и учебни центрове, където можеш да пратиш запитване "как да стана ваш преподавател"

И не на последно място, не чакай някой друг да те "уреди" на работа, търси си ти и нечакай някой да ти каже "тази фирма става, тази плащат малко и т.н."
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)