Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

#1

Здравейте, Колеги!!!
Извинявам се, ако вече има подобна тема и съм я пропуснал, но наскоро си поръчах гореспоменатата джаджа, вчера пристигна, но, уви, не тръгва..
Тествах я с куп приложения, блъсках я, тръшках я(тъй била думата), и неще китаеца бе, не тръгва и това е...
Някой запознат с тея прословути джиджавки???
Ето и линк към шитнята https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=...2809653495
Благодаря!!!

Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

На първо време провери дали инфра-порта изобщо излъчва.Бодваш го на устройството(тела) и започваш да подаваш команди.Вземи друг телефон,включи камерата му и я насочи директно в инфра-порта.Ако излъчва,при всяка команда,трябва да виждаш присветване от порта на наблюдаващата камера.Не светва ли-не си играй изобщо,устройството не е захранено!Ако присветва,почвай да си играеш с смяна на кодове на устройства,които са в приложението.Такова не ми е попадало в ръцете...какво искаш да контролираш с него?Тв,климатик,уредба?
Цитирай
#3

(2018-04-14, 10:38:41)vertexe написа:  На първо време провери дали инфра-порта изобщо излъчва.Бодваш го на устройството(тела) и започваш да подаваш команди.Вземи друг телефон,включи камерата му и я насочи директно в инфра-порта.Ако излъчва,при всяка команда,трябва да виждаш присветване от порта на наблюдаващата камера.Не светва ли-не си играй изобщо,устройството не е захранено!Ако присветва,почвай да си играеш с смяна на кодове на устройства,които са в приложението.Такова не ми е попадало в ръцете...какво искаш да контролираш с него?Тв,климатик,уредба?
Tv и AC, отделно е и желанието ми за терор из кафетата в "милото" ми градче, в които чалгата е на 1во място, което не е никак приятно, нито на мен, нито на семейство и приятели...

Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
Цитирай
#4

Ха ха това съм го правил  преди години с Галакси С4, в едно заведение, сменях мачовете от шамп.лига на плазмата, щяха да ме линчуват Lol.

HTC Desire C > Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) > Sony Xperia Z2 (D6503) > Huawei P20 Pro
Цитирай
#5

(2018-04-15, 16:58:53)venko1407 написа:  Ха ха това съм го правил  преди години с Галакси С4, в едно заведение, сменях мачовете от шамп.лига на плазмата, щяха да ме линчуват .
Хахааххахахаха, и аз съм натам, ма да видим, чакам втория шит да дойде, че тиз ни приема ни предава...

Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
Цитирай
#6

Аз също си поръчах два такива боклука мъчих ги доста време, но без резултат.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)