Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Батерията падна със 75% през нощта
#1

мнение 1 от marto7

Телефона ми е последна версия софтуер от както е излязла.Досега нямах никакви проблеми.Телефона е на година и 4 месеца.Телефона обикновено го зареждам вечер преди да легна и винаги изчисвам всички приложения от Recent apps(там дето се цъка левия бутон и излзиат последно използваните приложения). Снощи обаче като го пуснах да се зарежда ми излезна известие за бавно зареждане и да сменя кабела или зарядното.Пробвах с друг кабел пак оригинален, известието повече не излезна, но и долу не пишеше бързо зареждане.Както и да е зареди се на 100% и го оставих.След 7 часа като се буда взимам телефона и батерията беше на 25%.Обикновено сутрин е на около 93-94% след като не е пипан цяла нощ.Прегледах от какво е и нямаше нищо ново обичайните неща на телефона - Система - най-много е тя, а след нея са мобилна мрежда и Телефонът е в неактивен режим.Батерията никога не е падала до 0, много рядко е падала под 15% и никога не съм ползвам икономичен или супер икономичен режим.4-5 пъти да е падал под 15% телефона и тогава автоматичено е включвам икономичен режим.Дали е от батерията или друг е проблема ? Ако е батерия покрива ли я гаранцията ? Сега след като го махнах от зарядното и беше на 100% в момента е на 93% за 35мин без да е пипан телефона.
Цитирай
#2

мнение 2 от bobytsekov

Всичко покрива гаранцията, все пак е един пакет.
Изчакай известно време, наблюдавай го да не е от някое приложение. Възможно е проблем да има и в зарядното, не само в кабела. Ако не се оправи или не откриеш проблема, направи му хард ресет (в сервиза така или иначе ще го направят). И ако и това не даде резултат, колкото и да е неприятно, се възползвай от гаранцията.
[Изображение: t0qIiGh.png]
Цитирай
#3

мнение 3 от marto7

Добре ще го направя.Първо трябва да оправа телевона че е с руут в момента.Оригинален е софтуера но телефона е руутнат и има рековъри.
Цитирай
#4

мнение 4 от marto7

Оправих се.Върнах фабрични настройки и беше по добре.Ама така и така вече на фабрични настройки, реших да пробвам LeeDroid ром и засега съм много доволен.Още не е минало времето, но ми се струва че батерията се държи доста по-добре отколкото преди да имам проблемите.Веече и на лок скрина докато го зареждам ми пише Charging Fast , а не като преди само Charging.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО