Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Батерията падна със 75% през нощта
#1

Телефона ми е последна версия софтуер от както е излязла.Досега нямах никакви проблеми.Телефона е на година и 4 месеца.Телефона обикновено го зареждам вечер преди да легна и винаги изчисвам всички приложения от Recent apps(там дето се цъка левия бутон и излзиат последно използваните приложения). Снощи обаче като го пуснах да се зарежда ми излезна известие за бавно зареждане и да сменя кабела или зарядното.Пробвах с друг кабел пак оригинален, известието повече не излезна, но и долу не пишеше бързо зареждане.Както и да е зареди се на 100% и го оставих.След 7 часа като се буда взимам телефона и батерията беше на 25%.Обикновено сутрин е на около 93-94% след като не е пипан цяла нощ.Прегледах от какво е и нямаше нищо ново обичайните неща на телефона - Система - най-много е тя, а след нея са мобилна мрежда и Телефонът е в неактивен режим.Батерията никога не е падала до 0, много рядко е падала под 15% и никога не съм ползвам икономичен или супер икономичен режим.4-5 пъти да е падал под 15% телефона и тогава автоматичено е включвам икономичен режим.Дали е от батерията или друг е проблема ? Ако е батерия покрива ли я гаранцията ? Сега след като го махнах от зарядното и беше на 100% в момента е на 93% за 35мин без да е пипан телефона.
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Всичко покрива гаранцията, все пак е един пакет.
Изчакай известно време, наблюдавай го да не е от някое приложение. Възможно е проблем да има и в зарядното, не само в кабела. Ако не се оправи или не откриеш проблема, направи му хард ресет (в сервиза така или иначе ще го направят). И ако и това не даде резултат, колкото и да е неприятно, се възползвай от гаранцията.

[Изображение: t0qIiGh.png]
Цитирай
#3

Добре ще го направя.Първо трябва да оправа телевона че е с руут в момента.Оригинален е софтуера но телефона е руутнат и има рековъри.
Цитирай
#4

Оправих се.Върнах фабрични настройки и беше по добре.Ама така и така вече на фабрични настройки, реших да пробвам LeeDroid ром и засега съм много доволен.Още не е минало времето, но ми се струва че батерията се държи доста по-добре отколкото преди да имам проблемите.Веече и на лок скрина докато го зареждам ми пише Charging Fast , а не като преди само Charging.
Цитирай
#5

Светнат екран колко часа ти пише с LeeDroid при мен изкарва на автоматичен контраст малко под 3 часа одеве качих Venom малко под 2 часа защо така не знам

HTC 10  Viper10 5.11.0  S-OFF  TWRP 3.1.1-0
Цитирай
#6

Не изпозвай "бързо зареждане" скапваш живота й така. Използвай друго зарядно (не USB кабел) и почиствай от време на време порта за зареждане. Там се събира прах и понякога става така, че да не може да го зареди като хората.

LG G6 H870;
Galaxy S8 Black
Цитирай
#7

(2018-10-06, 23:32:09)AndroiOS написа:  Не изпозвай "бързо зареждане" скапваш живота й така. Използвай друго зарядно (не USB кабел) и почиствай от време на време порта за зареждане. Там се събира прах и понякога става така, че да не може да го зареди като хората.
В смисъл?! Нали трябва да се използва само оригиналното зарядно, което е бързо...

Изпратено от моят HTC 10 с помощта на Tapatalk
Цитирай
#8

Естествено, че ще използваш оригиналното зарядно, което е бързо. И естествено, че няма да имаш проблеми.

[Изображение: t0qIiGh.png]
Цитирай
#9

(2018-10-17, 09:07:36)bobytsekov написа:  Естествено, че ще използваш оригиналното зарядно, което е бързо. И естествено, че няма да имаш проблеми.
Да, но имах проблеми и след два пъти в сервиза за сега нямам. Първо смениха батерията, а сега усб платката и екрана. Това на края на гаранцията от две години.

Изпратено от моят HTC 10 с помощта на Tapatalk
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)