Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Проблем със самостартиращи приложения
#1

Днес си търсех интересни тапети в приложението 4k wallpapers, излязох от него в начален екран, без да го затварям и оставих телефона на масата. Няколко секунди по - късно, без да го докосвам приложението се отвори само, точно на картинката до която бах стигнал преди да изляза в начален екран. Викам си WTF?! Изтрих приложението, почистих кеша, но от тогава всичко ми крашва и спира, даже и play store. Върнах заводските настройки, възстанових всичко, но сега тъча е като полудял- както стои си натиска каквото си поиска. Мнения?

Само да добавя, че телефонът не е мокрен, удрян или изтърван. Проблемът дойде от нищото...
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Това е много странно! Ако е в гаранция го връщай!
Цитирай
#3

Точно за това не инсталирам на телефона си нищо което не познавам. Нарочно премахвам от телефона всички приложения които не ползвам, и не инсталирам нищо което не ми трябва и не ме засяга, точно за да избегна подобни бъгове
Цитирай
#4

Абсолютно. Достатъчно хубави тапети си има в оригинално инсталираното приложение.
Ресетни телефона до фабрични настройки. Лепнал си нещо.
Цитирай
#5

Духове. Полтъргайст. Мобилен. Big Grin

Два варианта има - единия е верно да си лепнал нещо (провери с някоя антивирусна), другия е да се е прецакал тъча (дигизатйзер ли какво беше, нали сега са OGS). Случи ми се преди 3-4 години на един телефон с 4.1.2, без да е удрян, мокрен и т.н. след 6 месеца перфектна работа - просто тъча взема да си бара дето си иска. Оправиха ми го гаранционно (смениха целия екран с тъча).
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)